x
Annonce
Navne

Tvis-virksomhed henter ny kædechef

Michael Oversø er ny kædechef hos Svane Køkkenet. Foto: TCM Group
Michael Oversø er ny kædechef hos TCM Group, hvor han får kædeansvaret for Svane Køkkenet.

Holstebro: Køkkenfabrikanten TCM Group med base i Tvis er først og fremmest kendt for mærkerne Tvis og Svane.

I 2019 forventer virksomheden at runde en milliard kroner i omsætning. Tvis-virksomheden har netop valgt at ansætte Michael Oversø som kædechef for Svane Køkkenet.

Michael Oversø, der har mange års erfaring fra den skandinaviske køkkenindustri, kommer fra en stilling som administrerende direktør for Multiform. Den nye kædechef har stort kendskab til branchen. Tidligere har Michael Oversø haft kommercielt ansvar for HTH, Invita og Unoform samt været kædechef for Kvik Køkkener.

- Michael Oversø kommer til Svane Køkkenet med en meget lang og værdifuld erfaring fra køkkenbranchen. Michael har den helt rette profil og erfaring til både at kunne fortsætte Svane Køkkenets flotte udvikling med at vinde markedsandele i Danmark og til at accelerere væksten i det øvrige Skandinavien, siger administrerende direktør Ole Lund Andersen fra TCM Group i en pressemeddelelse.

- Jeg har udefra gennem flere år fulgt med i Svane Køkkenets unikke innovations- og designstrategi, og jeg glæder mig meget til at blive en del af Svane Køkkenet og fortsætte den imponerende rejse, som Svane Køkkenet har været på de senere år, siger Michael Oversø, der begynder 1. februar i sit nye job.

Svane Køkkenet har i alt 28 butikker i Danmark og otte butikker i Norge.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Bæverplan har mange huller

Annonce