Annonce
Sport

Tysk storhold kommer på besøg i Gråkjær Arena

I sensommeren 2019 vandt SG Flensburg-Handewitt med 29-22, da tyskerne spillede træningskamp mod TTH Holstebro i Struer Energi Park. Arkivfoto: Morten Stricker
I en forsinket fejring af klubbens 20 års jubilæum får TTH Holstebro til august besøg af den tyske storklub SG Flensburg Handewitt. Vi håber, vi må lukke mange tilskuere ind til den tid, siger direktør.

Holstebro: Som optakt til næste sæson planlægger TTH Holstebro at skulle spille en træningskamp mod tyske SG Flensburg Handewitt, som man også havde besøg af i 2019.

Den 18. august lægger de tidligere Champions League-vindere vejen forbi Gråkjær Arena i en slags forsinket 20-års jubilæumsfejring, efter klubbens jubilæum sidste år kom til at stå i skyggen af både skilsmissen fra damerne og coronakrisen. Med en dato i midten af august håber TTH at sundhedssituationen er så fremskreden, at det ikke bliver et problem at lukke tilskuere ind i Gråkjær Arena.

- Vi håber og regner med at situationen er så forbedret til august, at vi kan lukke tilskuere ind til kampen - også en hel del flere end bare 500, siger direktør John Mikkelsen.

Annonce

Tyskerne kommer til Holstebro med fem danske verdensmestre i truppen i form af Lasse Svan, Simon Hald, Mads Mensah, Emil Jakobsen og Kevin Møller. TTH har en enkelt i skikkelse af Magnus Bramming.


Vi håber og regner med at situationen er så forbedret til august, at vi kan lukke tilskuere ind til kampen - også en hel del flere end bare 500.

John Mikkelsen.


Fejre jubilæum med Actona

Efter festen sidste år blev aflyst er klubben nu klar til at afholde den ”20-års jubilæumskamp” som lå i planerne, for de mange personer og samarbejdspartnere som har været med gennem 20 år.

- Vores hjemmepublikum fortjener igen at kunne opleve tophåndbold i hallen, siger John Mikkelsen, der dog endnu ikke har opgivet håbet om, at der allerede må lukkes tilskuere ind til årets DM-semifinaler om halvanden uges tid.

Træningskampen bliver arrangeret i samarbejde med en af klubbens mest trofaste sponsorere, møbelvirksomheden Actona, som til september selv kan fejre sit 40 års jubilæum.

- For Actona Company har håndbolden fyldt meget gennem alle år, og vi har med stor interesse fulgt klubbens flotte udvikling, og derfor vil vi gerne både hylde klubben og vores egne fantastiske medarbejdere, som gennem 40 år har været med til at udvikle virksomheden, siger kommerciel direktør Søren Damgaard fra Actona Company i en pressemeddelelse.

Billetsalget starter mandag den 17. maj klokken 13.00 via TTH Holstebros hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Det er en floskel, men den tæller også efter Eriksen i Parken: Der er ikke noget, der er så skidt, det ikke er godt for noget

Annonce