Annonce
Navne

Uddannelsescenter Holstebro kårer lagkagehuset Horsens til Årets innovative læreplads 2019

Det var med stolthed, at både direktøren for UCH Ann Østergaard og uddannelses-chef Jan Emtkjær Jensen kunne hædre Lagkagehuset i Horsens med en nominering til Årets Innovative læreplads 2019 fra UCH. I midten er det bagermester Claus Zacher og elev Karen Skogemann. Pressebillede

Holstebro: Det var en glad og overrasket bagermester, Claus Zacher Nielsen, i Lagkagehuset i Horsens, der forleden fik besøg fra UCH og hans bagerelev, Karen Skogemann, der lige nu er på skolen i Holstebro.

Karen Skogemann havde nemlig indstillet sin læreplads til Årets innovative læreplads 2019 på UCH, og de blev af den lokale jury nomineret til den nystiftede pris.

På UCH findes rammerne og faglærerne til at hjælpe de unge med at udvikle sig igennem deres læretid. Der er et topmoderne bageri - Nordeuropas bedste bageri til undervisningsbrug - og med hjælp fra engagerede og kompetente faglærere er det elever fra UCH, der har vundet titlen som Danmarks bedste bagerlærling de sidste år, og centret har haft deltagere med til VM for bagerlærlinge, hvor det er blevet til både en 3. og en 7.-plads samt en Medal of excellence.

Karen Skogemann havde i sin indstilling særligt lagt vægt på den støtte, hjælp og vejledning, som hun får fra sin mester Claus og kollegaerne.

Hun har med hjælp fra sit lærested præsteret at blive skolemester på Uddannelsescenter Holstebro, og skal til januar deltage i DM Skills for bagere i Bella Centret i København.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Struer

Kongen og Den hvide Kenyaner i nyt eventyr

Annonce