Annonce
Lemvig

Uddelte overskud til organisationer

Overrækkelse af sangbøger til pigespejderne i Gudum. Spejderne er flankeret af formanden for PR udvalget i Lemvig Y's Mens Club, Kristen Vahr Sørensen, samt Siri Kræmmergaard, der er præsident og medlem af PR udvalget i Lemvig Y's Menette Club. Privatfoto
Lemvig Y's Men Club samt Lemvig Y's Menette Club har uddelt 311.000 kroner, der stammer fra overskuddet i genbrugsbutikken på Østerbjerg i Lemvig.

Lemvig: Lemvig Y's Men Club samt Lemvig Y's Menette Club har uddelt en del af det overskud, som organisationerne tjener på at drive genbrugsbutikken på Østerbjerg i Lemvig. I alt har vore to klubber i år doneret mere end 311.000 kr.

Blandt andet har organisationen doneret sangbøger til De Grønne Pigespejdere i Gudum, der de senere år har haft succes med at skaffe fllere, nye medlemmer. Derfor havde de brug for 30 nye sangbøger, som organisationen fik overrakt udenfor butikken.

En række andre organsationer har dog også nydt godt af overskuddet fra genbrugsbutikken. Lemvig Y's Men Club har blandt andet støttet FDF Lemvig, Indre Missions Ungdom i Harboøre, Knasterne i Klippen, Festival KFUM/KFUK, Hjerneskadeforeningen, Wonderfuld Days/KFUM og KFUK, Aktivitetshuset, Lemvig Velgørenhedsselskab, Afrika projekt SAT 7, sommerlejr for handikappede børn samt Trevældcentret- Dienesminde.

Lemvig Y’s Menette Club har i år støttet lokalt FDF-, KFUM/K- og Søndagsskolernes lejre, udstyr til Aktivitetshuset og Indre Missions Ungdom, tilskud til oplevelser for Hjerneskadeforeningen, Trevældcentret, Unge for Ligeværd, Børn og Unge i sorg, samt givet hjælp til Lemvig velgørenhedsselskab. Nationalt økonomisk støtte til forskellige KFUM/K arrangementer, Kirkeligt Mediecenter: Film for børn, og internationalt doneret til flere missionsselskabers arbejde, primært for kvinder og børn, Hestlund efterskoles aktiviteter med børn i Rumænien med mere.

Lemvig Y’s Men’s Club har en venskabsklub i det nordlige Rusland, som havde 25 års jubilæum. Nogle af klubbens medlemmer deltog i festlighederne, og de havde naturligvis en gave med, som de bruger til et socialprojekt hos dem.

Lemvig Y’s Menette Club har en venskabsklub í Letland og har blandt andet to gange i år kørt en lastbil fyldt med dels usolgte varer som skolemøbler og senge, kørestole og lignende til brug på plejehjem.

Der ud over støtter landsorganisationerne hvert år projekter i enten Danmark eller i udlandet. Projekterne bliver valgt blandt indkomne ansøgninger. Der doneres normalt mellem 1,7 og 1,9 millioner kroner, som er indsamlet af samtlige klubber i Danmark.

Genbrugsbutikken drives udelukkende af klubmedlemmer hos Lemvig Y´S Menette klub – kvinder - og Lemvig Y´S Men,s klub - mænd. Overskuddet fra butikken har også sikret, at organistionerne sidste år fik nyt tag på genbrugsbutikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

To mand reddet fra kæntret skib

Annonce