Annonce
Navne

Udlært elektriker - og fortsætter samme sted

Kristian Bertelsen Nørfjand er udlært elektriker og fortsætter hos EL:CON. Pressefoto
Annonce

Navne: Kristian Bertelsen Nørfjand har afsluttet sin læretid ved EL:CON i Holstebro den 3. februar 2020 og kan nu kalde sig elektriker.

I løbet af sin læretid har Kristian prøvet kræfter med mange forskellige områder.

- Jeg har prøvet lidt af hvert og har både været med til at lave nybyggeri, industri, fiber og montere Clever ladestandere, fortæller han.

Afvekslingen i opgaverne er da også noget af det, der passer Kristian særlig godt, og som han glæder sig til at fortsætte med som svend ved EL:CON i Holstebro. For som han siger: ”Jeg kan faktisk lide det hele, så det er fedt, at jeg ikke behøver at vælge ét enkelt område".

Det kan servicechef Jesper Godsk nikke genkendende til, og han fortæller, at Kristian har et stort gåpåmod og er nysgerrig på nye opgaver. Derfor er han også glad for at beholde Kristian i sin afdeling:

- Kristian er en god kollega, som er fleksibel og kan rigtig meget forskelligt. Han er lidt en Ole Opfinder og har selv opfundet noget af det værktøj, han har haft brug for. Derfor bliver han en slags schweizerkniv her i afdelingen, for han er god til at løse mange forskellige opgaver.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Uheldig bagspiller: Ham, der kunne have løst Aarhus-defensiven, var endnu engang tvunget på bænken

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Lemvig

Efterårsmarked er også aflyst

Annonce