Annonce
Sport

Udlandsdrømme får Dina til at skifte management-bureau

Efter titelforsvaret mod serbiske Nina Radovanovic hjemme i Struer har Dina Thorslund nu blikket stift rettet mod en kamp i enten England eller USA. Foto: Morten Stricker
Dina Thorslund har skrevet kontrakt med det internationale management-bureau, MTK Global, der skal åbne dørene til store kampe i USA og England.
Annonce

Struer: I de sene nattetimer efter sit succesfulde titelforsvar i Struer Energi Park i slutningen af september, luftede verdensmester Dina Thorslund to tanker om fremtiden.

1. Hun regner med at stoppe indenfor et par år, så det var nu, karrierens store oplevelser skulle vrides ud af boksekarrieren.

2. At hendes næste kamp kunne blive mod engelske Rachel Ball i London til december, hvilket der blev arbejdet på i kulissen.

Første skridt på vejen til at få drømmene opfyldt har WBO-verdensmesteren i super-bantamvægt nu taget. Dina Thorslund har nemlig skrevet kontrakt med det internationale management-bureau, MTK Global.

- Det er for at åbne døren til de helt store kampe og de store promotorer rundt om i verden. Og det har MTK musklerne til. Dina vil gerne ud at opleve noget. En kamp i England eller i USA er det, hun gerne vil. Det er der, de store kampe er, og så mange år har Dina heller ikke tilbage i sig længere, fortæller hendes træner og manager, Thomas Madsen, til B.T..

Struer-bokseren har hidtil været repræsenteret af tyske Team Sauerland, som Dina Thorslund har valgt at bryde samarbejdet med. Ifølge Thomas Madsen betyder det, at den meget omtalte kamp mod dansk boksnings andet store navn, Sarah Mahfoud, synes mere sandsynligt, men at det i første omgang ikke er en del af planerne.

I stedet arbejdes der på at få Dina på plakaten på et stort internationalt stævner i udlandet, for eksempel hos eksempelvis den engelske gigant Matchroom.


Det er for at åbne døren til de helt store kampe og de store promotorer rundt om i verden. Og det har MTK musklerne til. Dina vil gerne ud at opleve noget. En kamp i England eller i USA er det, hun gerne vil. Det er der, de store kampe er, og så mange år har Dina heller ikke tilbage i sig længere.

Thomas Madsen, træner og manager.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Blev bestjålet ved fødselsdagsfest

Lemvig

Det kan blive meget værre endnu

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Annonce