Annonce
Navne

Udnævnelse i Salling Bank

Anders H. Jensen er udnævnt til salgsdirektør i en nyoprettet stilling i Salling Bank. PR-foto

Vinderup/Skive: Anders H. Jensen er udnævnt til salgsdirektør i en nyoprettet stilling i Salling Bank. I den nye stilling skal Anders blandt andet koordinere aktiviteter i banken og være bindeleddet mellem de kundevendte afdelinger og bankens forretningsudvikling.

Anders startede i Salling Bank i 2006, efter at have arbejdet som salgsleder for Coop Danmark forskellige steder i Midtjylland i fem år. Ud over at uddanne sig som privatrådgiver og erhvervsrådgiver i Salling Bank, har Anders samtidig også taget en Akademiuddannelse og en HD i Organisation og Ledelse. Senest kommer Anders H. Jensen fra en stilling som afdelingsdirektør i bankens Vinderup afdeling.

Anders H. Jensen er 37 år og bor med sin familie i Skive.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce