Annonce
Navne

Udskiftning: Direktør siger farvel efter to år

Bjarne Sørensen stopper som direktør i Herning-virksomheden A. Flensborg efter to år præget af en stor turn around. Arkivfoto: Morten Stricker
Bjarne Sørensen har valgt at stoppe som direktør for Herning-firmaet A. Flensborg efter to år på posten.

Erhvervsmanden Bjarne Sørensen fra Holstebro sidder på formandsposten i de to store erhvervsorganisationer i Holstebro. Det gælder Holstebro Industri og Håndværkerforening og det relativt nystiftede ErhvervsForum Holstebro.

Det er der ikke blevet ændret på. Til gengæld skal han ud og finde sig et nyt job.

Han har valgt at sige farvel til jobbet som administrerende direktør i A. Flensborg, Herning Maskinfabrik. Det blev til to år på posten. Bjarne Sørensens farvel sker i forbindelse med, at A. Flensborg bliver lagt sammen med Herning Skov Have og Park. Desuden sker der andre ændringer i virksomheden.

Annonce

- Jeg synes, at det er det rigtige tidspunkt at stoppe. Det er mit eget valg, og der er ingen dramatik i det, siger Bjarne Sørensen.

Han lægger ikke skjul på, at det har været to år med store omvæltninger i den familieejede virksomhed, der har flere forskellige aktiviteter.

- Vi har været igennem en større turn around, der har været dyr og helt nødvendig for at blive mere fokuseret.  Jeg synes, at vi er kommet et langt stykke, men jeg er også sikker på, at det er nu, at der skal nye kræfter til. Min opgave er på mange måder slut, siger Bjarne Sørensen, der skal være med i overgangsfasen, inden han stopper helt.


Jeg synes, at det er det rigtige tidspunkt at stoppe. Det er mit eget valg, og der er ingen dramatik i det

Bjarne Sørensen


I første omgang bliver direktørposten overtaget midlertidigt af Norbert Ravnsbæk fra Vemb. Han har siddet i virksomhedens bestyrelse siden 2018.

Den lokale organisationsformand skal nu på jagt efter nyt job.

- Jeg er åben over for nye muligheder. Jeg har ikke noget på hånden. Jeg tror ikke, at det er det værste tidspunkt at skulle finde et nyt job på. Der er heldigvis godt gang i mange virksomheder i Holstebro-området på trods af coronaen, siger Bjarne Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Lokalbaner ønsker flere penge

Annonce