Annonce
Struer

Udsolgt til Dina-brag: Vi kunne have solgt mange flere billetter

Dina Thorslund kunne juble efter sejren over Alesia Graf, og nu får hun snart igen muligheden for at juble foran hjemmepublikummet. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Når Dina Thorslund om to uger går i ringen i Struer Energi Park for at forsvare sin VM-titel, så bliver det foran 500 tilskuere, som har sikret sig billetten i god tid.
Annonce

Struer: Alle billetter er revet væk, når Dina Thorslund 26. september går i ringen til sin VM-kamp mod Nina Radovanovic.

På grund af corona-restriktionerne er kapaciteten til kampen begrænset til 500, og det har ikke været noget problem at få besat de pladser.

Tidligere har der været cirka 1500 tilskuere på plads, når Dina Thorslund har bokset på hjemmebanen i Struer.

- Vi kunne have solgt mange flere. Om vi kunne have solgt 1000 flere er jo svært at spå om, men vi kunne i hvert fald have solgt en hel del flere, siger Thomas Madsen, som er manager for Dina Thorslund og medstifter af TK Promotion, som arrangerer kampen sammen med Team Sauerland.

Langt størstedelen af billetterne er gået til de sponsorer, som har været med til at støtte op om den længe ventede kamp.

- Jeg er virkelig stolt af, at det er lykkedes at generere en millionforretning i en lille by som Struer. Det har krævet hårdt arbejde, men opbakningen har været god, og det er gået, som vi har håbet, siger Thomas Madsen.

Annonce

Fastholder 500

Der blev åbnet en dør for, at stævnet kunne have tilladt endnu flere tilskuere, da det i fredags blev præsenteret, at sportsbegivenheder måtte lukke flere ind, hvis det ellers gav mening i forhold til corona-kravene.

Folkene bag arrangementet har dog valgt, at loftet bliver 500 tilskuere.

- Der er for mange ting, der skulle løses og ændres, så vi har valgt at holde fast, siger Thomas Madsen.

Han erkender, at det er en lettelse, at der nu er styr på både modstander, stævne og billetsalg, efter en periode med masser af usikkerheder med aflysninger, udsættelser og coronavirus, men han slapper ikke helt af endnu.

Der bliver færre tilskuere end sædvanligt i Struer, men der har været stor interesse for billetterne. Arkivfoto: Johan Gadegaard

- Jeg er først lettet, når stævnet er veloverstået. Det har ikke været en sjov periode op til kampen, men det er et godt tegn, at interessen er der. Det kunne tyde på, at folk har været trætte af at sidde derhjemme, siger Thomas Madsen.

Han er overbevist om, at corona-restriktionerne ikke bliver et problem for afviklingen.

- Peder (Pedersen, centerchef i Struer Energi Park, red) har været meget professionel og hjælpsom, og jeg ved, at han er meget opmærksom på det, siger Thomas Madsen.

Den 28-årige serber Nina Radovanovic er tidligere verdensmester. Hendes statistik lyder på 14 sejre, heraf tre knockouts og tre nederlag, hvoraf en af dem har været på knockout.


Jeg er først lettet, når stævnet er overstået.

Thomas Madsen, manager for Dina Thorslund.
Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Efterårsmarked er også aflyst

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Annonce