Annonce
FCM

Udsolgt til FC Midtjyllands drive-in-fodbold

FC Midtjyllands Sory Kaba (i midten) scorede det første mål i ulvenes 3-0 sejr over AaB fredag i en træningskamp. Scorer han igen når superligaen genoptages, vil han nok kunne høre et bilhorn eller to tude ude fra parkeringspladsen, hvor FCM har inviteret til drive-in-fodbold. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix
Der bliver masser af opbakning på parkeringspladserne udenfor MCH Arena, når FC Midtjylland anden pinsedag vender tilbage til superligaen.
Annonce

Herning: Når FC Midtjylland mandag 1. juni tager imod AC Horsens i den genstartede superligasæson, bliver det med den meget omtalte verdenspremiere på drive-in-fodbold.

Et tiltag, som ulvenes fans har taget godt imod. Fredag middag blev de resterende af i alt 2000 billetter frigivet for ikke-sæsonkortholdere, og på under en time kunne der meldes udsolgt.

- Vi arbejder på at skabe yderligere pladser, så flere får muligheden for at komme til drive-in-fodbold. Lykkes det, melder vi ud omkring mulighederne på fcm.dk og vores sociale medier, skriver FC Midtjylland på klubbens hjemmeside.

Fredag vandt FCM i øvrigt 3-0 over AaB i en træningskamp i Aalborg. Sory Kaba bragte ulvene i front i første halvleg, mens indskiftede Ronnie Schwarz og Lasse Vibe lukkede ballet efter pausen.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Uheldig bagspiller: Ham, der kunne have løst Aarhus-defensiven, var endnu engang tvunget på bænken

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Lemvig

Efterårsmarked er også aflyst

Annonce