Lemvig

Udvalg måtte stemme om haltilskud

Karsten Kragelund (S) fik ikke opbakning til sit forslag om at øge tilskudsrammen til Ramme Hallen. Arkivfoto: Mikkel Jezequel

Ramme Hallen bør have en større tilskudsramme, mener Socialdemokratiet og Radikale. Udvalg blev dog enige om et kompromis

Ramme/Lemvig: Der måtte en afstemning til før budgettet for driftstilskud til lokaler og lejrpladser kunne falde endeligt på plads.

Uenigheden drejede sig om, hvor mange timer Ramme Hallen skulle tildeles. Gennem flere år har Ramme-Lomborg IF ansøgt om flere tilskudsberettigede timer og samtidig også haft et lille merforbrug, end de har fået tilskud til.

Det mente Karsten Kragelund (S) skulle honoreres ved at øge tilskuddet med 300 timer. Han blev bakket op af den radikale Gitte Winther Jeppesen.

- For mig er det vigtigt, at vi ikke støtter alt, hvad Venstre foretager sig. Ramme Hallen har gentagne gange søgt om en øgning af tilskudstimerne, og vi har for nylig været på besøg i hallen for at høre deres argumenter. Derfor syntes jeg, det var tiden til at løfte tilskudstimerne til Ramme Hallen under den forudsætning, at de kan sælge dem, siger Karsten Kragelund om sit synspunkt, der blev stemt ned af de fem Venstre-medlemmer i udvalget.

I stedet foreslog formand Henrik Thygesen (V) et kompromis, hvor tilskuddet i stedet blev øget med 100 timer.

- Vi var ikke enige, men jeg foreslog et kompromis, hvor vi øgede tilskudsrammen med 100 timer. Det hænger blandt andet sammen med, at vi er på vej mod at lave nye tilskudsmodeller. Det når vi ikke at få på plads til budgettet for 2019, men det bliver formentlig i stedet fra 2020, og vi vil gerne sikre, at der ikke er nogle, der kommer til at gå meget ned i tilskud, siger Henrik Thygesen.

Han peger samtidig på, at forudsætningerne for hallerne i Ramme og Klinkby er meget lig hinanden. Begge er områdehaller, der er tilknyttet en skole, og derfor vil det give mest mening, at tilskudsrammen de to steder er ens, siger Henrik Thygesen.

I sidste ende var der fuld opbakning blandt udvalgets medlemmer om kompromiset med de 100 ekstra tilskudstimer til Ramme Hallen, der i det kommende år får haltilskud til 1600 timer.

0/0
Annonce
Lemvig

Brud med traditionen: Ingen heste på årets dyrskue

Lemvig

Efter kun fire dage: Vestjysk Stram Kurs-kandidat er fyret

Lemvig For abonnenter

Sygeplejerske får stor hæder for at hjælpe nødlidende: Næste stop for 65-årige Anni Fjord er en flygtningelejr i Cameroun

Lemvig

Kultursamarbejde fortsætter i regionen

Lemvig For abonnenter

Thyborøn vil åbne udeareal

Erhverv For abonnenter

Aldrig oplevet før - solgte tre huse i samme by på en uge

Lemvig

En tirsdag aften, vi aldrig glemmer: En helt forrygende aften på Kabbel

Annonce