Annonce
Erhverv

Udvalgsformand går nu ind i sag om slukket storskærm ved Holstebrovej: - Jeg kan godt forstå, at de ikke har fået meget gavn af tavlen, når den står helt derinde

Således ser den ud, den slukkede storskærm. Til venstre ses Struer Kommunes infotavle, som står på den anden side af Holstebrovej. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Marianne Bredal (V) er klar til at se på, om der også kan være dispensationsmuligheder for Grundejerforeningen Industri Vest Struer.

Struer: Avisen kunne i december fortælle, at Grundejerforeningen Industri Vest Struer havde trukket stikket til dens storskærm ud til Holstebrovej.

Skærmen, som foreningen investerede i tilbage i 2017, står på grunden ud for Nagel Liller, tidligere KK Transport. Den kunne vise eksempelvis annoncer for virksomhederne i området, men det blev aldrig et projekt, som kunne løbe rundt, og derfor er skærmen altså nu sort.

Richard Tolsgaard, der er formand for Grundejerforeningen Industri Vest Struer, undrede sig dengang over, at skærmen skulle stå så langt inde på marken, som det var tilfældet.

Annonce

Struer Kommunes skærm, som står på den anden side af vejen, er ikke placeret nær så langt inde og tager opmærksomheden, mente formanden.

Forklaringen på placeringsforskellen viste sig at være en dispensation, som er givet til Struer Kommune af Struer Kommune.

Nu er formand for teknik-, miljø- og klimaudvalget i Struer Kommune, Marianne Bredal (V), så gået ind i sagen.

- Vi er villige til at se på, om tavlen kan få lov at stå tættere på vejen, siger hun efter at have talt med Richard Tolsgaard.

- Jeg vil gerne se på muligheden for også at give dem en dispensation. Jeg kan godt forstå, at de ikke har fået meget gavn af tavlen, når den står helt derinde, fortæller Marianne Bredal.

Richard Tolsgaard bekræfter at have talt med teknik-, miljø- og klimaudvalgsformanden, og at storskærmen endnu ikke er pillet ned.

- Der har været flere interesserede i den, men nu skal vi lige have fundet ud af, om vi skal arbejde i at beholde den, siger han.

Annonce

Markedet for plantebaserede fødevarer skal vindes på smag: Plantekompagniet etablerer produktion for at kunne udvikle nye produkter

Sport For abonnenter

Et kig ind i superligaklubbernes akademier: 13 vestjyske talenter står på spring til superligaen

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Søger løbende nye folk: Euro Industries har vokseværk

Sport For abonnenter

Slutspurt hjalp: Mange spillere vil med til indendørs fodboldturnering

Lemvig

Nu kan du blive coronavaccineret i Thyborøn

Lemvig

Nørre Nissum-pige blandt udstillerne på Museet for Religiøs Kunst: Dejligt at være tilbage

Kommuner tør ikke bygge vindmøller: V og K vil have Folketinget på banen

Holstebro For abonnenter

Gigt-patienten Per: At skulle vente fra august til februar på en undersøgelse - inden jeg overhovedet kommer videre til operationskøen - er helt skørt

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Navne For abonnenter

På denne måde burde alle forlade denne jord: ALS-ramte Knud-Erik Dam sagde tre ord, og tog så afsked med livet

Holstebro

Agnes og Esther uddeler p-bøder... som bilister bliver glade for

Dall: Messerschmidt skal æde skovsneglen

Lemvig

Nye kandidater til Lemvig Prisen og opbakning til allerede foreslåede kandidater

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Bananen rådner videre, og vi er nødt til at tale om det

Vestjylland

Spurgt på gaden: Påvirker de stigende el-, benzin- og varmepriser din hverdag?

Annonce