Annonce
Lemvig

Udvalgsformand: Intet er umuligt

Annonce

Vestkysten: Formanden for kommunens teknik- og miljøudvalg, Steffen Damsgaard, afviser, at kommunen vil fremsende en spildt indsigelse, hvis den fortsat blot anbefaler en placering af Vesterhav Nord så langt oppe i det nordvestlige hjørne som muligt.

- Det kommer jo an på, hvordan man ser det. Jeg har selvfølgelig læst miljøkonsekvensrapporten og de konklusioner, der er i rapporten. Man kommer ganske vist ud på nogle større havdybder, men jeg læser ikke nogle steder, at det er umuligt at rejse møller på pladsen. Det vil muligvis fordyre et projekt, og mølleopstillerne synes måske også, at det er uhensigtsmæssigt. Men jeg kan ikke se, at projektet bliver umuligt, selv om bundforholdene ikke er optimale, siger Steffen Damsgaard.

På mandag skal teknik- og miljøudvalget diskutere, hvordan man skal kommentere på forslaget. Han vil ikke på forhånd kommentere på, hvordan udvalgets indsigelse vil lyde, men af et forslag til høringssvar er vedlagt punktet som bilag. Her af fremgår det, at kommunen netop gentager ønsket om at få rykket møllerne længst muligt mod nord samt får begrænset lysafmærkningen.

- Af respekt for den politiske proces vil jeg ikke kommentere på, hvordan sagen ender. Der ligger et udkast til et svar, og der starter vi dialogen. Måske ender den der, men det er for tidligt at sige, om der skal ske justeringer.

Annonce
Lemvig

S forstår bekymring på skoler

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Lemvig For abonnenter

Kun 20 medarbejdere bliver tilbage i Lemvig - hvad skal der ske med bygningen på Torvet

Annonce