Annonce
Kultur

Uheldig fodboldklub aflyser festival: Retter appel til folk

Ifølge Jørn Bruun, der er en af initiativtagerne bag Vandkraft, blev alle muligheder vendt på et møde tirsdag, også muligheden for at flytte festivalen til september. Men i sidste ende var der ikke andet at gøre end at aflyse. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Vandkraft lover at vende tilbage næste år, nu hvor debuten er spoleret.

Holstebro: Først ramte man en sommers stort set eneste regnvejrsdag, så gik Rock i Holstebro konkurs, og nu bliver fodboldklubben Måbjerg IF's helt nye projekt lagt ned af corona-krisen.

Vandkraft skulle være en ny telt-festival for 2500 mennesker og kunstnere som Medina og Jonah Blacksmith. Men grundet regeringens forbud mod store forsamlinger indtil udgangen af august har man intet andet valg end at aflyse. Muligheden for at udskyde festivalen til september blev ellers også vendt.

- Men vi tør simpelthen ikke at sætte så stor en beslutning i værk, når vi heller ikke kender beslutningen til den tid. Og selv hvis vi måtte, ville det så være ansvarligt at samle så mange mennesker, spørger Jørn Bruun, der er en af initiativtagerne til Vandkraft.

Han fortæller, at festivalen kommer igen den 19. juni 2021.

- Vi arbejder på at få den samme musik, for vi synes faktisk, at vi har fået samlet et fint program. Billetsalget så også fint ud. I sidste uge ville et firma for eksempel købe 11 billetter, hvilket siger en del i disse tider, siger Jørn Bruun, som håber på publikums opbakning, således at købte billetter gemmes til næste år, hvor de kan bruges:

- Den appel er allerede blevet mødt af stor sympati. Jeg tror, at folk tager denne aflysning "positivt", fordi der ikke er andet at gøre.

Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Tøjeksperten lukker i Lemvig

Kultur

Kunstmuseum klar til at åbne

Annonce