Annonce
Struer

Uhyggen vil sprede sig på gader og stræder

Igen i år kommer Vestjysk Sports- og Terrænrideklub med et Halloween-inspireret optog gennem Struers gader fredag aften. Arkivfoto
Det vil være tilfældet hele fredag frem til klokken 22, når Halloween-traditionerne rammer Struer
Annonce

STRUER: Som det fremgår af den husstandsomdelte eventavis forleden, så inviteres alle til et spændende Halloween-arrangement i dag i Struer.

Der vil være en række sjove og spændende aktiviteter for hele familien både i eftermiddag og aften, og det er naturligvis Halloween-traditionerne, der vil præge bybilledet. Halloween er oprindeligt et amerikansk fænomen, hvor de døde går igen og skaber uhyggen, men fænomenet ligger tæt op af den danske Allehelgens-tradition, hvor vi mindes dem, vi har mistet og tænder et lys i mørket.

Begge dele markeret i løbet af Halloween Night i Struer. Byens butikker vil være uhyggeligt udsmykket, og der vil også være andre udsmykninger i gadebilledet, der er hentet fra Halloween-traditionerne.

I løbet af eftermiddagen og aftenen kan man skære græskarhoveder sammen med Struer FDF, prøve forskellige hekselege eller opleve særlige gys på Jernbanemuseet, hvor man med en lommelygte kan finde ud af, hvad der sker i mørket i det gamle nattog.

Der er også en stort Limgrim-parade, hvor Limfjordens monster vækkes til live, og først på aftenen kommer Vestjysk Sports- og Terrænrideklub igennem Lydens By medsorte kutteklædte ryttere til hest. Sidste år imponerede dette optog alle tilskuere. Og i Lydens Have kan man høre uhyggelige historier tilsat skuespillere og sjove effekter.

Butikkerne i Struer har åbent frem til klokken 22, men allerede klokken 21.30 starter et stemningsfuldt optog fra Rådhuset midt i byen, hvor man i samlet flok med fakler går til Struer Kirke, hvor der er gudstjeneste klokken 22.

Så på alle måder er der lagt op til en anderledes og interessant fredag i Struer - med uhyggen som den hyggelige ingrediens.

Annonce
Lemvig

S forstår bekymring på skoler

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Lemvig For abonnenter

Kun 20 medarbejdere bliver tilbage i Lemvig - hvad skal der ske med bygningen på Torvet

Annonce