Annonce
Holstebro

Ukendt restaurant blev pludselig anmeldt af stor avis - og storroses: Bookinger strømmer ind, og restauranten jubler

Initialerne i N.V. Tasting står for Nørre Vosborg, og fra restaurantchef Mikkel Sørensen (billedet) er der ros til de ansatte såsom den nytilkomne køkkenchef fra Geranium, Kasper Skovgaard, og Simon Yoon Lehnemann fra Restaurant Rebel i København, som er assisterende køkkenchef. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Vi er ukendte, erkender gourmetrestauranten N.V. Tasting. En rosende anmeldelse baner nu vej for landsdækkende bevågenhed.

Vemb: Det foregår ligesom, man ser på film. Minus falsk skæg og briller dog.

- Vi aner ikke, at madanmelderen kommer, før vedkommende rent faktisk står der. Der bookes også i et falsk navn, så vi har ikke mulighed for at gøre noget anderledes, inden de kommer. Anmeldelsen er 100 procent et øjebliksbillede, afslører Mikkel Sørensen, der er restaurantchef ved N.V. Tasting.

Der er nu heller ikke behov for at gøre noget anderledes, hvis den anmeldelse, Børsen og anmelder Ole Troelsø har skrevet, skal stå til troende. Fem ud af seks stjerner og tonsvis af ros.

Annonce

"...en gourmetrestaurant, der ikke er særlig kendt, men sikkert bliver det," skriver Ole Troelsø blandt andet i anmeldelsen, der lover endnu mere:

"Der skal nemlig ikke drejes særlig meget på knapperne, før N.V. Tasting kan nå et seks stjernet niveau, vurderer jeg på baggrund af nærværende besøg, der ganske vist foregik med blot fem gæster i restauranten, hvis maskineri vel således kørte i tomgang."

- Sådan en anmeldelse betyder en masse. Det er meget stort for os, også større end man lige skulle tro, når vi kommer ud på en kæmpe platform, som Børsen er, siger Mikkel Sørensen.

Ukendt? Jeps

Selvværdet får et boost, men betaler det regninger? Ja, viser det sig.

- Foruden eksponeringen på sociale medier kan vi se, at vi har fået en del flere bookinger. En dag efter anmeldelsen er kommet ud, har vi fået 10-15 bookinger. Dagligt plejer vi i snit at få 2-3, siger Mikkel Sørensen, der ikke har det mindste problem med at blive kaldt "ukendt gourmetrestaurant" af Børsen:

- Det er vi 100 procent indforstået med, for det er vi jo. Sammenlagt har vi på grund af corona kun haft åbent i 2-3 måneder (N.V. Tasting slog for første gang dørene op i oktober sidste år, red.). Vi ved godt, at vi endnu er en ny og ukendt restaurant - men vi har høje ambitioner, siger Mikkel Sørensen.

Berømmelsen kan snart tage endnu et nøk opad. I onsdags havde man nemlig besøg af anmeldere fra Jyllands-Posten. Risikoen for harsk kritik er naturligvis også en mulighed...

- Men vi stod også en god fornemmelse efter Jyllands-Postens besøg, vurderer Mikkel Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Håndsprit står klar til festival: - Det er mere sikkert her end i Bilka

Kultur

Bogbussen kører igen til august

Annonce