Annonce
Lemvig

Opdateret: Ulven som følgesvend på skovtur

Billedet er ikke helt tydeligt, men ulven fulgte også med i passende afstand, da Jørgen Lind gik tur i skoven. privatfoto: Jørgen Lind.
To skovgæster har oplevet ulven følge efter dem på skovture i Klosterheden.

Opdateret med ny observation:

Klosterheden: Jørgen Lind fra Fabjerg fik i weekenden en speciel oplevelse, da han gik tur med sin kone og familiens hund på Mellemvej i Klosterheden.

De fik nemlig følgeskab af ulven, som man mener holder til i Klosterheden.

Annonce

- Det var da en speciel oplevelse. Vi gik på vejen, da ulven kom ud af skoven 60-70 meter bag os. Vi stod stille og betragtede den, og den betragtede os. Den så næsten ud som om, den kedede sig, da den satte sig og gabte. Men da vi gik videre, fulgte den stille og roligt efter et stykke tid, uden den kom tættere på, fortæller Jørgen Lind.

Var det hunden

Hunden er en stor sanktbernhardshund, og Jørgen Lind tænker, at det kan være den, ulven var interesseret i.

- Hunden er i løbetid, så måske kunne ulven lugte det. Vi følte os slet ikke truet, men selvfølgelig er der lidt spænding på. Vi hører jo, at ulven ikke angriber mennesker, men kan man nu også stole på det? Den kom ikke tæt på, inden den forsvandt, men det var da lidt af en oplevelse, at se så stort og så flot et dyr så tæt på, og det er da ikke en normal oplevelse, når man går tur i skoven, som vi så tit gør,  fortæller Jørgen Lind.

Annonce

Flere observationer

Efterfølgende er ulven også blevet oplevet på tæt hold af Ryan Pejstrup, der på facebooksiden for Klosterheden fortæller, hvordan han på en tur i skoven med to, små hunde blev fulgt af ulven. Den holdt sig på 50 meters afstand og var overhovedet ikke bange.

"Tænker, at vores to små hunde var udset til aftensnack. Sådan gik det heldigvis ikke. Kæmpe oplevelse", skriver han.

Også Ryan Pejstrup har billeder af ulven - oven i købet en lille film, der viser ulven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Lokalbaner ønsker flere penge

Annonce