Læserbrev

Ulvetid. Tager skarpt afstand fra Balderson

Foreningen Ulvetid, som arbejder på at bevare ulven i Danmark, tager skarpt afstand fra denne gale mands handling. Den slags gavner ikke vores sag eller ulvene i Danmark, siger Ole Pedersen fra Ulvetid. Privatfoto

Debat: Natten til torsdag 27. juni blev der udøvet hærværk mod vejskilte og kirker i Ulfborg.

Der er blandt billederne et billede med et trækors og teksten MT RIP. Som jeg ser det, er der tale om en direkte mordtrussel mod Mouritz Troldtoft.

Storm Balderson, også kendt som Storm the Viking, skulle angiveligt stå bag hærværket.

Foreningen Ulvetid, som arbejder på at bevare ulven i Danmark, tager skarpt afstand fra denne gale mands handling. Den slags gavner ikke vores sag eller ulvene i Danmark.

Det er vores håb politiet får afklaret sagen hurtigst muligt, så vi kan få straffet den skyldige, som må formodes af være Storm Balderson.

Foreningen Ulvetracking, som blandt andet arrangerer ulveturisme i Stråsøområdet, til skade for de fredede ulve, har efterfølgende beskyldt Ulveatlas, samt Foreningen Ulvetid og flere navngivne enkeltpersoner for at have forbindelse med hærværket.

Der er intet hold i den påstand. Foreningen Ulvetid har intet med Storm Balderson at gøre og vi ønsker ikke nogen form for kontakt med denne afsporede person.

Ulveatlas er en organisation af frivillige personer, der arbejder for forskerne i Aarhus, jeg er 100% sikker på at de på ingen måde har noget med Storm Balderson at gøre.

Det må derfor bero på et gæt hvad Ulvetrackings dagsorden er, med disse ubegrundede beskyldninger.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Video: Se med, når storkeungen spiller død for at blive ringmærket

Danmark

Se video af redning: 20-årig sejler reddet op ad vandet efter flere timer i Ringkøbing Fjord

112

Kvinde sad fast i brønd i en time

Læserbrev

Erhverv. Der er brug for de korte lærlingeaftaler

Debat: Det bekymrer mig, at vi i flere medier skal læse, at både en minister og 3F beskylder virksomhederne for ikke at uddanne nok lærlinge, opfinde kreative regnemetoder og bruge korte lærlingeaftaler med det formål at løbe fra deres uddannelsesansvar. Det er ganske enkelt ikke rigtigt! Her i Midt- og Vestjylland uddanner bygge- og anlægsvirksomhederne massevis af lærlinge. I perioder er der endda udsolgt af lærlinge, og så må virksomhederne pænt vente i kø for at få en lærling. Faktisk uddanner bygge- og anlægsvirksomhederne 22 procent af alle lærlinge i Danmark, og det på trods af at de kun beskæftiger seks til syv procent af arbejdsstyrken. Det er en del af kulturen i vores virksomheder, at vi har lærlinge og uddanner næste generation. Derfor bør vi ikke mødes af beskyldninger om det modsatte, når vi hver dag bruger tid og kræfter på at tage en eller flere lærlinge under vores vinger. Det fælles mål bør i stedet være at skabe så mange lærepladser som muligt ved at gøre det attraktivt og overkommeligt at tage lærlinge for både store og små virksomheder. I Midt- og Vestjylland har vi rigtig mange små og mellemstore virksomheder, og for dem er det umuligt at vide, om de har nok opgaver til at beskæftige en lærling de næste tre til fire år. Netop derfor er korte lærlingeaftaler guld værd, fordi de giver mindre virksomheder mulighed for at tage en lærling, selvom de ikke kender tykkelsen på ordrebogen flere år ud i fremtiden. Korte aftaler bruges ikke for at snyde, tværtimod. Alternativet er, at virksomheden ikke tør binde sig for de næste tre til fire år og af den grund siger nej tak til en lærling. Derfor vil det være en katastrofe for både de unge og virksomhederne, hvis muligheden for at indgå korte aftaler begrænses.

Lemvig

Evy blev glemt, når hun bestilte en Flextur: Nu har Midttrafik gennemgået klagerne

Lemvig

Tre strande har det reneste badevand

Annonce