Annonce
Læserbrev

Ulvetid. Tager skarpt afstand fra Balderson

Foreningen Ulvetid, som arbejder på at bevare ulven i Danmark, tager skarpt afstand fra denne gale mands handling. Den slags gavner ikke vores sag eller ulvene i Danmark, siger Ole Pedersen fra Ulvetid. Privatfoto

Debat: Natten til torsdag 27. juni blev der udøvet hærværk mod vejskilte og kirker i Ulfborg.

Der er blandt billederne et billede med et trækors og teksten MT RIP. Som jeg ser det, er der tale om en direkte mordtrussel mod Mouritz Troldtoft.

Storm Balderson, også kendt som Storm the Viking, skulle angiveligt stå bag hærværket.

Foreningen Ulvetid, som arbejder på at bevare ulven i Danmark, tager skarpt afstand fra denne gale mands handling. Den slags gavner ikke vores sag eller ulvene i Danmark.

Det er vores håb politiet får afklaret sagen hurtigst muligt, så vi kan få straffet den skyldige, som må formodes af være Storm Balderson.

Foreningen Ulvetracking, som blandt andet arrangerer ulveturisme i Stråsøområdet, til skade for de fredede ulve, har efterfølgende beskyldt Ulveatlas, samt Foreningen Ulvetid og flere navngivne enkeltpersoner for at have forbindelse med hærværket.

Der er intet hold i den påstand. Foreningen Ulvetid har intet med Storm Balderson at gøre og vi ønsker ikke nogen form for kontakt med denne afsporede person.

Ulveatlas er en organisation af frivillige personer, der arbejder for forskerne i Aarhus, jeg er 100% sikker på at de på ingen måde har noget med Storm Balderson at gøre.

Det må derfor bero på et gæt hvad Ulvetrackings dagsorden er, med disse ubegrundede beskyldninger.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Eftersøgning i gang i Lemvig Havn

Sport

Billardklub fik ørene i maskinen

Holstebro

Familie på fem i ulykke på Holstebro-motorvejen: Barn indlagt på traumecenter

Annonce