Annonce
Erhverv

Under nedlukning: Cykelhandleren kommer langt omkring

Der har været godt gang i cykelsalget under coronaen. Cyklen har været populær til at få den daglige motion. Arkivfoto: Claus Thorsted
NK Cykler kører gerne 40 kilometer for at hente en cykel, der skal lappes eller tjekkes efter.
Annonce

Vinderup: Det handler om at holde gang i forretningen under nedlukningen.

Hos cykelhandler NK Cykler i Vinderup må værkstedet godt have holde åbent og hjælpe kunderne med reparationer og lapninger. Til gengæld skal butikken holde lukket.

Den lokale cykelhandler, der normalt har en kundekreds i en stor radius fra Vinderup forsøger  at nå kunderne alligevel, selv om de bor i Skive, Struer, Holstebro eller længere væk. Det gælder både reparation og nysalg .

Der kræver en del kilometer på landevejen i et lidt større transportmiddel end en cykel. Der arrangeres ture til de forskellige områder rundt om Vinderup.

- Vi kører gerne lidt længere under nedlukningen. Vi kører gerne 40 kilometer for at hente og bringe en cykel, der skal til eftersyn eller reparation. Vi henter også gerne en cykel, der skal lappes. Vi sælger også nye cykler, og her kører vi op til 80 kilometer for at levere cyklen. Vi vil gerne yde lidt ekstra service og holde forretningen i gang. Det koster ikke ekstra for kunden, siger cykelhandler Anne-Sofie Knudsen Gamskjær.

Selv om butikken er lukket for kunderne, er der godt gang i handlen på nettet. Det er også muligt at teste og prøvekøre en eventuel ny cykel, men det kræver en aftale, så alle restriktioner kan overholdes.

Annonce

Meget godt 2020

Januar er som regel ikke den mest travle måned for en cykelhandler. Der kommer først for alvor gang i nysalget, når vi rammer foråret.

NK Cykler i Vinderup kører gerne ekstra langt for at reparere og sælge cykler under nedlukningen. Foto: NK Cykler

Selv om den nuværende nedlukning er irriterende, kan NK Cykler se tilbage på et rigtig godt t 2020, hvor interessen for at cykle var i høj kurs under coronaen.

- Vi har haft et rigtig godt år, hvor vi har solgt mange cykler. Vi kan høre på flere kunder, at de har valgt at købe en cykel for at få deres daglige motion. Vi kan også se, at salget af el-cykler har været stigende. Det ser virkelig ud til, at hr. og fru Jensen har taget el-cyklen til sig, siger Anne-Sofie Knudsen Gamskjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce