Annonce
Navne

Underviser på balletskolen dansede sig til en sølvmedalje

Earle Williamson og Veronika Myshko vandt sølv ved EM 10-dans i Aarhus. Pressefoto
Earle Williamson og Veronika Myshko gik et trin op på skamlen i forhold til sidste år og tog sølv ved EM 10-dans i Aarhus.
Annonce

Holstebro: Earle Williamson, der underviser på Holstebro Balletskole, er nu den lykkelige indehaver af en sølvmedalje i 10-Dans.

EM 10-Dans er et officielt mesterskab under World Dance Sport Federation (WDSF). WDSF har 99 medlemslande, heraf 54 i Europa, og EM afvikles hvert år. I weekenden var der Aarhus, der lagde gulv til nogle af verdens bedste dansere.

Earle Williamson, der til daglig underviser på Balletskolens danselinje og på Holstebro Balletakademi, og hans partner, Veronika Myshko, dansede sig til en imponerende 2. plads og sølvmedaljer i det skrappe selskab. Sidste år blev det i øvrigt til bronze og en finaleplads ved VM, og ambitionen er at komme op på det øverste trin - der, hvor Earles søster tidligere har regeret.

Søsteren hedder Ashli Williamson og var sammen med Bjørn Bitsch tidobbelte verdensmestre, inden de indstillede karrieren. Det er hos Ashli i Højbjerg, at Earle og Veronika træner til daglig.


Vi har begge danset, siden vi var små børn, og har altid håbet at kunne nå hertil. Så det er helt fantastisk.

Earle Williamson og Veronika Myshko


Det gør Earls to andre søskende, Amy og Errol Williamson, der begge er tidligere elever på balletskolen, også. De vandt en bronzemedalje i weekenden.

Williamson-familien stammer fra Australien, mens Earles dansepartner, Veronika Myshko, stammer fra Ukraine. Earle og Veronika stiller op for Ukraine, mens Amy og Errol stiller op for Danmark.

Guldet blev i øvrigt snuppet af det russiske par Semen Khrzhanovskiy og Elizaveta Lykhina.

Earle og Veronika med børn fra balletskolen. Privatfoto

- Det har været en lang rejse frem mod denne medalje. Vi har begge danset, siden vi var små børn, og har altid håbet at kunne nå hertil. Så det er helt fantastisk. Vi er meget glade for, at vi samtidig med at nærme os toppen at vores egen karriere kan hjælpe den næste generation af dansere på Balletskolen og Holstebro Balletskolen med, at de en dag når deres mål – ikke mindst ved at opleve den store glæde ved dansen, siger Earle Williamson og Veronika Myshko i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fiskeredskaber forsvundet fra fjorden

Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce