Annonce
Debat

Undren i denne coronatid

Arkivfoto Mads Nissen Ritzau Scanpix
Annonce

Læserbrev: Der er så mange store som små virksomheder, der er kommet under økonomisk pres i disse Coronatider. Vore politikere taler om at række dem en økonomisk hjælpende hånd og nu også til de tidligere minkavlere.

Jeg husker tydeligt tilbage til finanskrisen i 2008, hvor samfundet støttede vore pengeinstitutter med ikke helt uanseelige beløb.

Jeg husker endvidere pengeinstitutter, som jo også ejer kreditforeninger, der i foråret 2020 fandt det passende at udbetale betragtelige beløb til aktionærerne.


Nu synes jeg det vil være klædeligt, om de samme pengeinstitutter og kreditforeninger i denne krisetid viser en passende tilbageholdenhed/samfundssind over for de coronatrængte virksomheder.

Dorthe Hesselager, Holstebro


Nu synes jeg det vil være klædeligt, om de samme pengeinstitutter og kreditforeninger i denne krisetid viser en passende tilbageholdenhed/samfundssind over for de coronatrængte virksomheder. Det kan jo være i form af rentenedsættelser på gæld, henstand på afdrag, nedsættelse af gebyrer eller andre samfunds støttende tiltag.

Eller er vore banker og kreditforeninger i dag så meget på udenlandske hænder, at man ikke mener at kere sig om små virksomheder i Danmark?

Med sparekasserne forholder det sig jo anderledes, da de stadig ejes af indskyderne på andelsagtige betingelser og dermed ikke sender overskuddet til udlandet.

Jeg vil meget gerne høre, hvordan finansvirksomhederne forholder sig til dette.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce