Annonce
Erhverv

Undrer sig over manglende interesse for kontorlokaler

Karsten Bro har indrettet ni små kontorlokaler på første sal i hans bygning på Havnen 18, men der er yderst beskeden interesse for at leje dem. Foto: Morten Stricker
Karsten Bro har svært ved at udleje lokalerne i sit kontorfællesskab på første sal i bygningen Havnen 18 i Lemvig. Det undrer ham, at der ikke er større interesse for lokalerne.
Annonce

Lemvig: - Jeg kan ganske enkelt ikke forstå, at der ikke er større interesse for disse lokaler, siger Karsten Bro og slår ud med armene.

Vi står på første sal i hans bygning på Havnen 18 på Østhavnen i Lemvig. Det er her, man finder lægeklinikken Nordic Medicare i stueplan.

Her på første sal er der ni kontorlokaler. Ét af dem er i øjeblikket lejet ud til livsforvandler Nina Thomsen. Indtil årsskiftet var der også en psykolog på denne etage. Dermed er der otte tomme lokaler.

Foruden de ni kontorlokaler omfatter kontorfællesskabet fælles faciliteter som køkken, mødelokale og receptionsområde. Over indgangsdøren i gavlen står der Kulhuset med henvisning til, at bygningen ligger på det areal, der i gamle dag blev kaldt kulhavnen.

- Kontorlokalerne er på 17 kvadratmeter og egner sig typisk til små firmaer med én eller to mand. Men hvis der er behov for mere plads, så er det let at slå to lokaler sammen. På den måde er lejemålene fleksible i størrelse, siger Karsten Bro.

Lehmann Jensen har tidligere haft sine kontorfaciliteter i bygningen. Karsten Bro købte den i 2005 og satte den i stand. HB Revision flyttede ind i 2006, mens førstesalen blev udlejet til Høeg Hagen, der flyttede ud i forbindelse med salget til Frøslev Træ. Lokalet stod tomt, indtil Vicki Munksgaard åbnede et fitnesscenter i 2011. Hun flyttede ud i 2016, hvor hun fusionerede sit fitnesscenter med dét i Lemvig Idræts- og Kulturcenter.

Men jeg håber, at der kommer skred i tingene, og kommer der blot et par stykker mere, vil det forhåbentlig have en selvforstærkende effekt.

Karsten Bro, indehaver af kontorfællesskabet på Havnen 18

Annonce

Oppe i tiden

- I den forbindelse valgte jeg at lave et kontorfællesskab med ni lokaler ud fra den betragtning, at det nok var svært at udleje ét stort lokale, og samtidig er det oppe i tiden med kontorfællesskaber, der dukker op mange steder, siger Karsten Bro.

Han holdt åbent hus i foråret 2018 for at vise de nye faciliteter frem, men indtil videre har interessen været til at overse.

- Jeg synes selv, at det er fine faciliteter, og at huslejen er overkommelig. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder. Men jeg ved også godt, at nye lejere måske har svært ved at se sig i et kontorfællesskab, hvor der i forvejen kun er én lejer. Men jeg håber, at der kommer skred i tingene, og kommer der blot et par stykker mere, vil det forhåbentlig have en selvforstærkende effekt, siger Karsten Bro, der grundlagde Jeka Fish sammen med Jens Binderup tilbage i 1985 - han solgte sin andel i 2003.

Karsten Bro har for nylig været på banen med et forslag om at etablere et nyt Lemvig Museum i bygningen Havnen 18. Et forslag, som arkitekt Poul Jørn Poulsen har tegnet. Museumsplanerne vil ikke i første omgang berøre hans to nuværende lejere og eventuelt kommende lejere.

"Et nyt Lemvig Museum vil under alle omstændigheder ligge nogle år ude i fremtiden. Der kommer formentlig ikke til at ske noget de første tre år", udtalte Karsten Bro i den forbindelse.

Karsten Bro forventer, at Østhavnen bliver endnu mere attraktiv, når Klimatorium åbner senere på året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Solen blev sunget ned på Havnen

Annonce