Annonce
Navne

Ung arkitekt fra Vinderup skal udvide efterskole

Det blev 28-årige Line Tanderup Nielsen, som stammer fra Vinderup, der vandt OrkesterEfterskolens arkitektkonkurrence om en udvidelse af skolen. Hun blev overrasket over hæderen. Foto: OrkesterEfterskolen
En enig dommerkomite har udpeget 28-årige Line Tanderup Nielsen som vinder af OrkesterEfterskolens arkitektkonkurrence om udvidelse af skolen.
Annonce

Holstebro: Tre unge arkitekter var indbudt til at tegne deres bud på en udvidelse af OrkesterEfterskolen i Holstebro, og her var det Line Tanderup Nielsen, der stammer fra Vinderup, som løb med sejren.

Arkitekten, som i dag bor i Aarhus, har tegnet en ny bygning, der forbinder undervisningslokaler, øveceller, værelser, spise- og opholdslokaler.

Øvelokalerne er samlet omkring et rummeligt gangforløb med indbydende opholdsnicher, og alle øverum har dagslys og udsigt.

- Line Tanderup Nielsens bud på en udvidelse af OrkesterEfterskolen er virkeligt fint. Den nye bygning minder os om en smuk blomst, som samler det, som skolen står for: musik og fællesskab. Bygningen vil komme til at rumme individuelle øvelokaler og en samlende sal, siger forstander på OrkesterEfterskolen Charlotte Borchorst Faurschou i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Det bliver rigtigt godt, og vi glæder os til, at byggeriet går igang, og især til det står færdigt.

Annonce

Et stort skulderklap

Nu skal den 28-årige arkitekt som underrådgiver for Søren Andersen Arkitekter i Holstebro arbejde videre med forslaget.

- Jeg er utroligt glad og stolt, og jeg havde slet ikke regnet med at vinde en konkurrence i så ung en alder. Jeg er meget overrasket, for de to andre forslag er også virkelig gode. Jeg har arbejdet helt alene om projektet, så jeg ser det som et stort skulderklap, siger Line Tanderup Nielsen.

Går alt efter planen, begynder selve byggeriet i marts 2021 og står helt færdigt i juni 2024. Skolen vil øge sit nuværende elevtal fra 56 til 72 elever.

oli

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Danmark

Se Danmark: Bjergtagende solopgang

Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Lemvig

Fødselstal nærmer sig bundrekord

Annonce