Annonce
Lemvig-Thyborøn

Ung BSV-playmaker bliver den sidste brik i puslespillet

Fansene i Lemvig-Thyborøn Håndbold har fået et nyt navn at synge om - playmakeren Christian Holm, der skifter til klubben fra BSV. Foto: Johan Gadegaard
Lemvig-Thyborøn Håndbold har indgået en tre-årig aftale med det 19-årige playmakertalent, Christian Holm, som kommer til klubben fra Bjerringbro-Silkeborg.

Lemvig: Truppen til næste sæson i Lemvig-Thyborøn havde kun en enkelt brik, der manglede at blive fundet, efter klubben de seneste uger har skrevet kontrakter med blandt andet Nicolai Pugholm Hvid og Jonas Langerhuus.

Den sidste brik, manden der skal overtage rollen som andenmand på playmakerposten efter Andreas Damgaaard, har man fundet hos Bjerringbro-Silkeborgs ligamandskab i skikkelse af 19-årige Christian Holm. Den unge playmaker tager efter sommerferien turen vestpå til Lemvig-Thyborøn, hvor han håber på at få en større rolle.

- Jeg ved, at Lemvig-Thyborøn er en klub, som kan hjælpe unge spillere med at udvikle sig, hvilket jeg føler, er et godt match for mig, siger Christian Holm i en pressemeddelelse.

Bagspilleren har skrevet under på en tre-årig kontrakt med LTH, hvor han skal supplere Mark Nikolajsen på playmaker-posten.

- Jeg har valgt at skifte til LTH som det næste skridt i min håndboldkarriere for at udvikle mig som ligaspiller. Jeg håber på at kunne bidrage til at cementere klubbens position i dansk tophåndbold. Personligt håber jeg på at få større ansvar på banen offensivt såvel som defensivt, udtaler Christian Holm.

Annonce

Store forventninger

Hos cheftræner, Anders Thomsen, er der stor glæde over, at det er lykkedes at lave en lang aftale med et talent af den kaliber.

- Christian Holm er en spændende ung spiller, som vi i LTH har store forventninger til, og vi håber, at vi kan skabe et forløb med Christian i lighed med det forløb som den tidligere BSV-spiller, Jonas Gade, har været igennem. Christian har uden tvivl nogle interessante egenskaber i begge ender af banen, men specielt hans evner i duelspillet er noget af det, som vi ser muligt at implementere i vores angrebsspil, siger Anders Thomsen.

Klubben har fået mulighed for at tilknytte BSV-playmakeren gennem et spillersponsoratet, som allerede er afsat til svineproducent Torben Hauskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Mobile fabrikker over hele verden

Annonce