forside

Ung kvinde beskudt af maskerede mænd ved hospital

Tirsdag jagter politiet to mænd efter skyderi ved Slagelse Hospital.

To maskerede mænd affyrede sent mandag aften skud mod en ung kvinde ved Slagelse Hospital.

En 23-årig kvinde blev sent mandag aften beskudt af maskerede mænd i Slagelse. Skuddramaet fandt sted ved byens hospital.

Ifølge efterforskningsleder Steen von Würden fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kom kvinden kørende i sin bil, da skuddene faldt.

- Hun er selvfølgelig rystet, men hun har været heldig med ikke at blive ramt, siger efterforskningslederen.

Episoden, der betegnes som et drabsforsøg, skete mere præcist på et parkeringsareal ved Ingemannsvej 18 omkring klokken 22.30.

Til politiet har kvinden forklaret, at to maskerede mænd pludselig sprang ud på kørebanen foran hendes bil og åbnede ild. Flere skud ramte bilen.

- Hun må bakke fra stedet for at slippe væk, siger Steen von Würden.

Han ønsker ikke at røbe, hvor på bilen skuddene ramte, eller hvor mange skud der blev affyret. Der kan heller ikke frigives oplysninger om våbnet.

Steen von Würden forklarer, at de maskerede mænd tilsyneladende ventede på kvinden i området omkring Slagelse Hospital.

Hvorfor nogen skulle ønske at skade den unge kvinde, er foreløbigt uvist.

- Lige umiddelbart virker det jo underligt, at en ung kvinde skal udsættes for det. Vi må undersøge, hvilken forbindelse der er mellem kvinden og de her mænd, eller om der er tale om en forveksling, siger Steen von Würden.

Tirsdag formiddag har politiet afsluttet afhøringen af kvinden.

- Ud over oplysningerne om selve hændelsesforløbet er hun kommet med nogle flere punkter, som vi lige skal undersøge nærmere. Dem holder vi indtil videre for os selv, siger efterforskningslederen.

Selv om han ikke ønsker at spekulere i et muligt motiv, understreger han, at intet umiddelbart tyder på, at det skulle være banderelateret.

Politiet har ikke noget nærmere signalement af de to mænd. Det er også uklart, hvordan og i hvilken retning de forlod stedet.

Efterforskerne hører meget gerne fra vidner, der har været i området mandag i tidsrummet fra klokken 22.00 til 22.45. Måske har de observeret mistænkelige personer eller køretøjer og kan dermed hjælpe politiet.

0/0
Annonce
Lemvig

Helmig meldte afbud til Haze - nu er afløser klar

112

Knallert-razzia på Limfjordsskolen: - Jeg går fuldstændig amok, hvis I piller ved dem

Erhverv

Efter storkøb: Arbejdernes Landsbank er nu største aktionær i Vestjysk Bank

Erhverv For abonnenter

Først tabte de selv 85 kilo - nu har de hyret manden bag til hele virksomheden

Læserbrev

Klima. Der skal en holdningsændring til

Debat: "Mine børn og børnebørn fortjener en bæredygtig fremtid" Og hvordan får de så det? Ét er sikkert, vi har alle et ansvar, og ikke mindst kræver det en holdningsændring til, hvordan vi behandler miljøet. Når man når en moden alder, og er blevet far til nu voksne børn og også blevet morfar, så har man jo set hvordan verden forandrer sig, og med hensyn til miljøet, desvære ikke til det bedre. Tingene har helt sikkert ændret sig, i min barndom fik man, for eksempel mælk i flasker, som kunne genbruges, og det var ikke noget særsyn at få vare i trækasser. Historien om den døde hval med 40 kilo plastik i maven, og de mange tons affald der bliver samlet i naturen, er jo stof til eftertanke, og hverken verdenshavene eller naturen er jo en kæmpe skraldespand. Når man er morgenmeneske, er det jo ikke noget særsyn at se kommunens folk i gang med at fjerne cigaretskodder, pizzabakker, Mcdonalds-emballage, og det desvære ikke skraldespandene, der bare skal tømmes. Plastik er helt klar en af de helt store syndere, og her er man jo også igang med det store seje træk med genbrug. Tror dog på at, vi i fremtiden skal sortere og genbruge endnu mere, både privat og hos virksomhederne. Et er sikkert, der skal tænkes tanker vedrørende vores fremtidige måde at behandle vores verden på, og hvilken verden vi vil efterlade til vores børn og børnebørn.

Erhverv For abonnenter

Derfor siger Vejdirektoratet nej til ny vej, der giver adgang til Gimsinglundvej

Lemvig

Ungdomsgården har fundet ny leder

Lemvig

Løfte: Vi glemmer jer ikke

Annonce