x
Annonce
Lemvig

Ung leder kåret i Ramme-Lomborg - han fik det ind med modermælken

Casper Bech Poulsen til venstre hyldes af formanden for fodboldudvalget, Lars Kirkeby. Privatfoto
Casper Bech Poulsen blev Årets RLIF'er, da foreningen holdt generalforsamling

Ramme-Lomborg:Casper Bech Poulsen blev kåret som Årets RLIF'er, da Ramme-Lomborg IF holdt sin generalforsamling.

Formanden for fodboldudvalget, Lars Kirkeby, begrundede indstillingen med, at Casper er en person, der har fået foreningslivet ind med modermælken og startede allerede meget tidligt som både aktivt medlem og træner. Trods sin unge alder har han allerede været med i fodboldudvalget i en del år. Casper er altid glad og har et smittende humør.

Som Lars Kirkeby sagde:

"Selv om årets RLIFér har gang i mange ting, håber vi, at han stadig vil bruge en del af sin tid her i RLIF i mange år”.

Casper Bech Poulsen er den tredje i rækken af årets RLIF-er, efter Lotte Mikkelsen i 2018 og Per Jepsen i 2019. Ud over blomster og et diplom, følger der et gavekort med udnævnelsen.

Det blev til en enkel udskiftning i bestyrelsen, da Lotte Mikkelsen trådte tilbage som formand for gymnastikudvalget. Som ny formand blev Nikoline Mikkelsen valgt ind i bestyrelsen.

Lotte Mikkelsen slipper dog ikke helt arbejdet for foreningen, idet hun fortsætter som medlem af gymnastikudvalget og blev valgt ind i bestyrelsen som it-ansvarlig. Hun havde i forvejen allerede ansvaret for blandt andet hjemmesiden og Facebook, og det fortsætter hun nu med.

Der var genvalg for Arne Bech Poulsen som formand og Kirsten Kallesøe som formand for badmintonudvalget.

RLIF har gang i mange aktiviteter, og ved et strategiseminar for tre år siden blev det besluttet, at der som minimum skulle forsøges med en ny aktivitet om året. Som formanden Arne Bech Poulsen kunne fortælle om i sin beretning, er det forsøgt med fem nye aktiviteter siden, hvoraf de fire blev gennemført, Rigtige Mænd, Bare Damer, Yoga og Fitness. Et andet mål har været en stigning påsyv procent medlemmer, men stigningen har været fra 400 til 512 medlemmer, så det er fire gange målet.

- Der er mange frivillige instruktører og trænere involveret i alle aktiviteter, og foreningen kan glæde sig over en stor flok ungledere der kommer af sted til DGI´s unglederkursus. Sidste år viste det sig, at RLIF var den eneste forening i Vestjylland, der kunne tilmelde ungledere til kurset, og DGI afholdt derfor kurset kun for os, sagde Arne Bech Poulsen i sin beretning.

Frivillige er faktisk en ressource i RLIF og ikke, som i mange andre foreninger, et problem at få fat i. Det er nemt at få fat i frivillige til forskellige opgaver. Seneste tiltag, der kom i gang med hjælp af en stor frivillig flok, er etablering af tilskuer faciliteter, Æ Lounge, ved fodboldbanen.

En forening som RLIF er for en stor del afhængig af sponsorindtægter, og det var derfor også en glad kasserer, der kunne berette om en stigning på 100.000 kroner i forhold til 2018.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Medarbejdere går 20 procent ned i løn

Danmark

Virusekspert: Derfor er omstridt hestestævne den mest sandsynlige årsag til storsmitte i Herning

Annonce