Struer

Unge poeter til tasterne

Her er Puk Krogsøe i gang med undervisningen i Unge Poeters Klub på Struer Bibliotek. Hun står også for undervisningen i den nye sæson. Arkivfoto

Forfatterskolen Unge Poeters Klub - der finder sted på Struer Bibliotek - tager 1. oktober hul på en ny sæson. Det er igen med Holstebro-forfatteren Puk Krogsøe som underviser.

Struer: Så skal Struers unge poeter igen til tasterne. Forfatterskolen Unge Poeters Klub er nemlig klar til en ny sæson.

Det foregår på Struer Bibliotek med start mandag den 1. oktober, og det er et tilbud for børn og unge i 5.-9. klasse.

Det er tredje gang, at Holstebro-forfatteren Puk Krogsøe står for undervisningen.

Hun har udgivet adskillige børnebøger. Først fem bøger i pigeserien om Rose, og nu en serie om Ea for de lidt yngre læsere. Desuden tager hun senere i efteråret hul på en ny serie om Selma, der henvender sig til nogenlunde samme målgruppe som Rose-bøgerne.

Puk Krogsøe er uddannet lærer, og hun arbejder på Mejrup Skole tre dage om ugen, mens hun de to andre dage sidder hjemme og skriver på sine bøger.

I forbindelse med udgivelsen af den seneste bog om Ea blev hun interviewet til Holstebro Onsdag, og her udtalte hun følgende om forfatterskolen i Struer:

"Deltagerne på holdet er virkelig seje. Forløbet slutter med, at de læser deres egne tekster op for alle deltagere til afslutningen. Det er yderst motiverede børn og unge, og det er fedt at se, hvordan de udvikler sig undervejs".

Hun præsenterer deltagerne for nye skriveøvelser fra gang til gang.

Undervisningen foregår hver mandag kl. 16.00-17.30 med den 4. februar næste år som sidste gang. Der vil være lidt forplejning hver gang.Struer Bibliotek har som noget nyt lavet en aftale med Struer Museum, som gerne vil lave en rundvisning på museet samt i Buchholtz Hus, og dermed give inspiration til videre skrivning.

"Har du brug for at få skubbet dine grænser og få feedback og tips til at skrive bedre på en superkærlig og forstående måde, så er dette stedet for dig", hedder det i bibliotekets beskrivelse af tilbuddet.

Der er 15 pladser på holdet. Man kan tilmelde sig på Struer Biblioteks hjemmeside.

0/0
Annonce
Struer For abonnenter

Rejsen fra Somalia: Jeg er fri i mit hjerte nu

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig For abonnenter

Ung Lemvig-rytter havde sin debut i de franske alper: Styrtede to gange, men fik masser af erfaring

Danmark

En hyldest til viagra-bukserne - jeg glæder mig til at få et par

Kultur For abonnenter

Arrangørerne af Venø Festival: - Det er jo en form for hjerneblødning

Struer For abonnenter

Tour de Toilet: Er der virkelig ingen steder at ski.. på hele Thyholm?

Indland For abonnenter

16-årige Gitte blev myrdet for 40 år siden: Morderen er aldrig fundet

Fodbold For abonnenter

Da en "Gæv Kaal" ved navn Sophus Krølben endte i Tvis

Annonce