Annonce
Holstebro

Unge skal guide sommerens turister rundt

Turistpatrujlen består af unge mennesker, der skal tage imod turisterne i Holstebro. Her er det Mette Rigtrup, som står klar med turistfolderne. Foto: Holstebro Kommune
Sommerens besøgende i Holstebro Kommune kan glæde sig til at blive guidet rundt af en ny turistpatrulje bestående af lokale, unge mennesker.
Annonce

Holstebro: Sammen med de erfarne turistambassadører skal unge og lokale mennesker guide turisterne rundt i Holstebro.

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Den nye turistpatrulje vil guide turisterne hen til alt det, som de - set med deres øjne - finder interessant i byen.


Vi vil gerne præsentere turisterne for et imødekommende og aktivt område. Og da det er lokale unge, som er guider, så får gæsterne nogle tips, som formentlig bliver lidt mere skæve og anderledes, end hvis det er de sædvanlige professionelle turistguider, man er i dialog med.

Søren Olesen (DF), formand for erhvervs- og turismeudvalget


Turistpatruljen består af en række lokale unge, som i øjeblikket er endt uden for arbejdsmarkedet, mens de venter på at komme i gang med deres uddannelser eller job.

Annonce

Skæve tips

- Vi vil gerne præsentere turisterne for et imødekommende og aktivt område. Og da det er lokale unge, som er guider, så får gæsterne nogle tips, som formentlig bliver lidt mere skæve og anderledes, end hvis det er de sædvanlige professionelle turistguider, man er i dialog med, siger Søren Olesen (DF), der er formand for erhvervs - og turismeudvalget.

- Vores mål er, at de besøgende oplever, at vi er et besøg værd, og at vi fremstår som en tryg og attraktiv feriedestination. Vores område er perfekt, da gæsterne trygt kan komme til Holstebro, da vi har masser af plads, store vider og skønne naturoplevelser, fortsætter han.

Turistpatruljen vil være at finde i gaderne i uge 28 til 32 på onsdage og fredage mellem klokken 11 og 18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

36-årig havde smidt affald i vejkant

Lemvig

Smittetallet nede på det halve

Lemvig

Fyrede kanonslag af to steder i byen

Annonce