Annonce
Læserbrev

Vær nu nænsom ved vores havn

Annonce

Læserbrev: ”Struer Kommune står bag planer for en omdannelse af Struer havn til en bæredygtig bydel, der tiltrækker liv og aktivitet for både borgere, besøgende og erhvervsliv”. Sådan står der i Udviklingsplan for Struer havn.

Som mangeårig bruger af havnen bliver jeg beklemt når der så tales om at bygge boliger på den gamle kulkaj. Vi har kun én havn, men mange andre gode muligheder for at bygge privatboliger.

Havnen bør være et muligt opholdssted for alle og ikke blive et privat boligområde kun for dem, der har mulighed for at betale. Dette synspunkt må da absolut få støtte fra et socialdemokratisk byrådsflertal.

Har beboerne i højhuset på værftet bidraget med liv og aktivitet på havnen? Jeg har ikke opdaget det.

Har beboerne i Sejlhusene bidraget med liv og aktivitet på havnen? Jeg har ikke opdaget det.

Kan beboere i boliger på kulkajen mon bidrage med liv og aktivitet på havnen? Har vanskelig ved at forestille mig det sker.

Har gennem mange år sejlet rundt i Danmark og set hvordan ellers velmenende konsulentfirmaer har fået lov, med politisk velsignelse, til at ødelægge havnemiljøer'med boligbyggeri.

En undtagelse er Lemvig hvor man med gode opholdssteder og legepladser for børn og voksne har formået at skabe aktiv og smukt havnemiljø og holde boliger på afstand af den nære havn. Må noget lige så godt ske i Struer.

Annonce
Annonce
Lemvig

Gang i hjulene stadigvæk

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce