Annonce
Holstebro

Vær opmærksom: Både busser og tog får nye køreplaner 15. december

Det smitter af på køreplaner for busser og Lemvig-banen, når DSB og Arriva får nye køreplaner fra 15. december, hvor flere afgangs- og ankomsttider er justeret - især morgen og eftermiddage. Arkivfoto: Morten Stricker
Det er især morgen og sidst på eftermiddage, at en række ankomst og afgangstider bliver justeret 15. december.
Annonce

VESTJYLLAND: Både DSB og Arriva får nye køreplaner 15. december, og for at busser og tog passer sammen, bliver tiderne også justeret på en række busafgange.

Det er dog ikke en af de store omlægninger, der sker hos DSB, så de faste minuttal på en række afgange - for eksempel med ankomst til Holstebro på minuttallet .35 fra Herning og Vejle, bliver ikke ændret. Afgange fra Holstebro mod syd på minuttallet .20 er heller ikke ændret. Til gengæld er der justeret på flere afgange morgen og sidst på eftermiddagen, som falder uden for de faste minuttal.

Disse minutjusteringer smitter af til buskøreplanen for at opnå sammenhæng i rejsen for passagerer, der skifter mellem busser og tog.

Hos Midttrafik er der ændringer i køreplanen fra 15. december på busruter i Holstebro, Struer, Lemvig- området, og det inkluderer Holstebro Bybusser og Lemvigbanen.

Ændringerne omfatter rute 24, 26 og 33, hvor der er justering af afgangs- og ankomsttider morgen og eftermiddag på hverdage og i weekender.

På rute 270 til Thorsminde er der justering af afgangs- og ankomsttider på Flexbuskørsel lørdag og søndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Næste skridt mod legeland i Lemvig

Lemvig

Cyklist dræbt i trafikulykke

Annonce