Struer

Valgdagen nærmer sig: Kandidater på dybt vand i fin stil

Det gjaldt om at få bagdelen med sig mandag formiddag i Struer, hvor Annette Lind (S) og Thomas Danielsen (V) stod på wakeboard ind i valgkampens absolutte slutfase. Foto: Morten Stricker
To folketingspolitikere på wakeboard få dage før valget. Nu skal der snart sættes kryds.

Struer: En for nogle lang og udmagrende valgkamp er nu ved at gå ind i sin absolutte slutfase, før der onsdag skal sættes kryds ud for, hvem vi gerne ser i Folketinget i den kommende periode.

To af dem, der her i området kæmper en indædt kamp for vælgernes gunst - Annette Lind (S) og Thomas Danielsen (V) - brugte mandag formiddag på at stå på wakeboard ved Struers nye kabelbane, som er at finde i og på havnen i Struer.

Det kan måske lyde som om, de begge har sagt tak for denne gang og nu bare slapper af indtil valgdagen, men nej, nej, nej.

- Der var faktisk nogle i vores organisation, som syntes, det her var en god idé, lød det før start fra Thomas Danielsen, som på dette tidspunkt også syntes ganske godt om ideen.

Selv modstandere kan samarbejde - også på vandet. Foto: Morten Stricker

Landede på røven

Det gjorde Annette Lind også, og efter lige at have fundet teknikken stod hun i flot stil på vandet, alt imens Thomas Danielsen på land blev mere og mere nervøs for at falde igennem.

Det gjorde venstremanden ikke, og modet rakte også til en tur på et af flyvehoppene, som han kom over med stil og landede med lidt mindre stil.

Begge politikere bedyrede, at de ikke havde smugtrænet, og at det var mere end sjovt.

- Jeg håber, vi kan sende et signal om, at vi faktisk har det ret godt med hinanden og samarbejder - også om de svære ting, sagde Thomas Danielsen.

- Når man er folketingspolitiker er man både gift med sin partibog, men også med sin landsdel, supplerede Annette Lind, som søndag havde kunnet fejre sin 50 års fødselsdag.

0/0

Tophistorier

Annonce
Struer For abonnenter

Tour de Toilet: Er der virkelig ingen steder at ski.. på hele Thyholm?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lånere får kortere tid til at læse

Tophistorier

Indland For abonnenter

16-årige Gitte blev myrdet for 40 år siden: Morderen er aldrig fundet

Struer For abonnenter

Efter et år og ni måneder - nu går vores datter igen i skole

Kultur For abonnenter

Offerkarret fra Stendis og skelettet i den lille gule kuffert

Annonce