Annonce
Læserbrev

Valgresultat. Danskerne vil være en aktiv del af Europa

Valget til EU viste klart, at danskere vil være en aktiv del af Europa, fremhæver Niels Mølgaard Ovesen. Arkivfoto: Scanpix

Debat: I et læserbrev i Dagbladet den 12. juni kan man læse, at Ib Randrup i Struer fortsat er en plaget mand

Før valget var der ingen ende på de ulykker socialdemokraten Anette Lind var skyld i. Det opdagede vælgerne bare ikke, så hun fik et godt valg.

Nu er den så gal med muslimerne, der jo har været så formastelige at bruge deres demokratiske ret til at være en del af det danske samfund ved at stemme til valget.

At de bl.a. valgte at stemme på de radikale og enhedslisten, kan da ikke undre. Gennem flere år har Martin Henriksen og Inger Støjberg jo kæmpet om, hvem der kunne lave flest mulige benspænd for indvandrere og deres børn. Martin Henriksen blev vraget til valget, og Inger Støibergs ulovlige administration ser jo nu med regeringsskiftet heldigvis ud til at komme for en dag, så hun denne gang får en gedigen ”huskekage.”

Det er jo grotesk, at man som dansker i nogen tilfælde ikke kan få lov til at få sin ægtefælle ind i landet, men må ty til Sverige eller Tyskland. Vi udviser også rask væk store børn/unge mennesker, som lokalsamfund kalder velintegrerede og derfor går på barikaderne for.

Det kan godt være, at vi på sigt får et større multikulturelt samfund, men det er jeg nu ikke så bekymret for. Den kristendom, som indvandreren Ansgar bar til landet for små 1200 år siden, har jo vist sig at være ganske levedygtig. Nok er tilslutningen til folkekirken lidt vigende, men den er stadig solid.

Under valgkampen havde 200 danske læger et læserbrev i Politiken, hvor de slog fast, at nu måtte man altså holde op med at tale negativt /nedsættende om indvandrere og deres efterkommere, da deres arbejde i sundhedsvæsenet simpelthen var helt afgørende nødvendigt for at få det til at fungere.

Valget til EU viste klart, at danskere vil være en aktiv del af Europa. Selvfølgelig følger der mange forpligtelser med, også hvad angår indvandrere og kvoteflygtninge, og den kommende regering vil givet ikke bekæmpe konventionen om samme med næb og kløer, som den tidligere regering har bestræbt sig på.

Ib Randrups nedladende bemærkninger om enhedslisten og de radikale taler for sig selv. Det er i hvert fald ikke danske værdier at klandre anderledes tænkende sådan.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Grønkjær og Aske måtte se sig slået

Lemvig

Caféen rives ned for at genopstå

Læserbrev

Miljø. Den grønne omstilling kan kun gå for langsom

Debat: Tak til Lone Belling, ledelses- og organisationskonsulent, for sit debatindlæg (Den grønne omstilling begynder med dit første skridt) at opridse de mange overvejelser, vi alle bør fremskynde i en fart, om vi vil børn og børnebørnene et liv efter deres forældre og bedsteforældre, der aldersmæssigt tilsammen spænder over størstedelen af den tidsperiode, hvor samfundene gik amok i et støt stigende forbrug til i dag, hvor vi med et "brug og smid væk" samfund er ved at udrydde naturen, og dermed livsgrundlaget, omkring os i lutter uforstand. Det er - som du er inde på - lettere at tillægge sig nye vaner, end det er at komme af med dem igen. Og af samme grund når vi det ikke i tide, dersom man blot afventer befolkningen af egen kraft får vanerne lagt om. Denne omstilling skal sideløbende med den stigende forståelse for det er nødvendigt, hjælpes på vej ved at man politisk tvangsomstiller samfundsindretningen til et meget mere lavt forbrugende samfund, hvilket blot vil ændre det vi er vant til, til nye vaner. Moder Natur giver ikke menneskeheden noget valg. Gør vi det ikke selv i en fart, vil Moder Natur gøre det for os på en umoderlig meget lidt kærlig, for ikke at sige, en overordentlig brutal måde. Her er slet ingen forhandling mulig, for vi har kort og godt ikke noget valg!

Lemvig-Thyborøn For abonnenter

Må hjem og arbejde med angrebsspillet på træningsbanen

Annonce