Annonce
Kultur

Vamos a la Playa: Cocktails og musik ved åbning af Fun Park

På lørdag skyder Struer Fun Park sæsonen i gang med strandstemning ved bassinkanten. Den våde legeplads i Struers havnebassin er den største af sin slags i Skandinavien. Foto: Steffan Skov

Struer: Formanden for Foreningen Struer Fun Park, Michael Ager Jensen, lover strandstemning på land, når vandlegepladsen åbner på lørdag klokken 12.

- Vi vil gøre åbningen ekstra festlig med musik og cocktail-stemning ved kabelbanens hus, fortæller Michael Ager Jensen. Han lover samtidig, at lydnivauet garanteret ikke bliver så højt, at naboerne finder det nødvendigt at klage.

- Målet er at skabe en god og hyggelig stemning, og at rigtig mange vil tage hul på sæsonen med en tur i Fun Parken, siger Michael Ager Jensen.

Annonce

Er man usikker på vandets temperatur i havnebassinet, så er der også mulighed for at leje våddragter i kabelbanens hus.

Når banen åbner, så er det Skandinaviens største af sin slags. Attraktionen består af en lang række elementer, der alle har det til fælles, at de taler til det indre legebarn for vandhunde i alle aldre.

I år er banen meget større end i fjor, der var den første sæson med en Fun Park-bane i havnebassinet. Der sælges i år dagskort til attraktionerne, så man kan komme og gå, som man vil, den dag billetten gælder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Christian Eriksen er stabiliseret efter kollaps på banen: - Flere spillere og tilskuere græd

Kultur For abonnenter

Håndsprit står klar til festival: - Det er mere sikkert her end i Bilka

Kultur

Bogbussen kører igen til august

Annonce