Annonce
Struer

Vand under kølen og frisk luft i lungerne

Torsten Rasmussen var nummer to i køen, da han mandag fik familiens sejlbåd i vandet. Foto: Frede Stengaard
Normalt er påsken højsæson for at få gjort bådene klar til at blive sat i vandet. I år havde Torsten og Randi Rasmussen fra Herning god tid til at blive klar et par uger, før de plejer.
Annonce

Struer: Torsten og Randi Rasmussen fra Herning var nogle af de første, der fik booket tid til en søsætning af deres 40 fods Bavaria-sejlbåd, da havnepersonalet i Struer meldte sig klar til at køre kranen i stilling og hjælpe lystsejlerne i gang med sæsonen.

- De åbnede for tiderne sidste mandag, fortæller Torsten Rasmussen, og mandag formiddag stod han så klar til at følge båden godt på vej og indtage cockpittet i det rette element, da der igen var kommet vand under kølen.

- Det er lidt tidligere, end vi plejer. Det er som regel i påsken, vi har haft tid til at blive klar. Men nu er situationen jo en lidt anden, konstaterer han.

Med et job som selvstændig byggesagkyndig har han været nødt til at gå gevaldig ned i tid.

- Jeg kører blandt andet rundt og laver tilstandsrapporter i forbindelse med et hussalg, og det er der stadigvæk brug for. Vi kan stadigvæk godt blive lukket ind. Enten går folk en tur med hunden, eller også er de slet ikke hjemme og lægger bare en nøgle, så vi kan komme ind, og så passer vi selvfølgelig på og overholder de anvisninger, vi har fået, forklarer han.

Men efterspørgslen er i bund, og Torsten Rasmussen har derfor haft god tid til at komme til Struer for at gøre båden klar et par uger tidligere end normalt.

- Nu kan vi så bruge påsken på at komme ud at sejle, hvis de da ikke lukker alle havne. Man ved jo aldrig, hvad der kommer til at ske, siger han og kan i alle tilfælde bare glæde sig over at have fået båden i vandet.

Det er lidt tidligere, end vi plejer. Det er som regel i påsken, vi har haft tid til at blive klar. Men nu er situationen jo en lidt anden.

Torsten Rasmussen, Herning

Torsten Rasmussen glæder sig nu bare til at kunne få sat sejl og satser på, at det kommer til at ske i løbet af påsken. Foto: Frede Stengaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce