Annonce
Struer

Vandhunde-alarm: Fun Parken åbner den 12. klokken 12

Arbejdet med at få rejst Struer Fun Park er i fuld sving - på lørdag klokken 12 åbner årets sæson. Foto: Steffan Skov
Legepladsen for vandhunde i Struer og omegn åbner på lørdag med varme tanker til hærværksramte kolleger i Glyngøre, skyldig hensyntagen til vejrguderne og musik til vandlegene

Struer: Arbejdet med at sætte attraktionen Struer Fun Park op i havnebassinet ved kabelbanen i Struer Havn er nu så langt, at formanden for foreningen bag banen, Michael Ager Jensen, kan slå på tromme for den store åbning.

Det bliver på lørdag den 12. juni klokken 12, at de første vandhunde kan indtage det, der bliver Skandinaviens største Fun Park. Attraktionen består af en lang række elementer, der alle har det til fælles, at de taler til det indre legebarn for vandhunde i alle aldre.

Åbningen sker med skyldig skelen til den grove hærværk, der i hvert fald midlertidigt har sat den gratis Fun Park i Glyngøre ud af spillet.

Annonce

Ukendte gerningsmænd sprættede i sidste uge mange af Fun Parkens elementer i stykker, og det er lige nu et åbent spørgsmål om der overhovedet kommer en Fun Park i vandet ved Glyngøre i år.


Vi vil forsøge at gøre åbningen til en rigtig festlig oplevelse med blandt andet musik og os selv som testere af banen. Vi har ikke en forkromet plan, men vi håber naturligvis på at vejrguderne vil tilsmile os. Det vil være fantastisk, hvis vi kan åbne i godt sommervejr.

Michael Ager Jensen, formand for Foreningen Struer Fun Park


Fun Parken i Glyngøre har været en del af inspirationen for idéfolkene bag banen i Struer, og Michael Ager Jensen kalder det da også "dybt tragisk", at hærværk nu sætter den fire år gamle bane ud af spil i en periode.

- Jeg føler med dem, og det er rigtig synd for dem, at de skal udsættes for hærværk, siger Michael Ager Jensen.

Derfor er kollegerne i Glyngøre også med i tankerne, når banen i Struer åbner på lørdag for "fuld skrue", som Michael Ager Jensen udtrykker det.

- Vi vil forsøge at gøre åbningen til en rigtig festlig oplevelse med blandt andet musik og os selv som testere af banen. Vi har ikke en forkromet plan, men vi håber naturligvis på at vejrguderne vil tilsmile os. Det vil være fantastisk, hvis vi kan åbne i godt sommervejr, siger Michael Ager Jensen.

I år er banen meget større end i fjor, hvor det var første sæson med en Fun Park-bane i havnebassinet i Struer. Struer Kommune har blandt andet doneret 250.000 kroner til den våde legeplads og Færchfonden fulgte efter ved at donere 150.000 kroner til projektet.

Når parken står færdig, er der attraktioner for 573.000 kroner som vandhundene kan kaste sig ud i. Der vil i år blive solgt dagskort til attraktionerne. For 50 kroner kan man så komme og gå, som man vil, den dag billetten gælder.

Placeringen af Fun Parken i havnebassinet er også ændret i år, så brugerne kan træde ud på banen direkte fra kajkanten.

https://modules.wearehearken.eu/dagbladet-holstebro-struer/embed/6827.js
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Christian Eriksen er stabiliseret efter kollaps på banen: - Flere spillere og tilskuere græd

Kultur For abonnenter

Håndsprit står klar til festival: - Det er mere sikkert her end i Bilka

Kultur

Bogbussen kører igen til august

Annonce