Annonce
Lemvig

Var uenige om gæld: Mand blev banket med jernstang

Midt- og Vestjylland Politi efterforsker en sag, hvor en 55-årig mand i nytåret blev banket med en jernstang. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Harboøre: En 55-årig mand måtte en tur på skadestuen for at blive behandlet for sine skader, efter han nytårsnat var blevet slået flere gange med et jernrør.

Manden havde omkring klokken to opsøgt en adresse på Nørregade i Harboøre, hvor han ifølge politiets oplysninger ville inddrive en gæld. Den 55-årige bankede så hårdt på vinduerne på adressen, at en rude gik i stykker, og det blev en 34-årig mand så vred over, at han kom ud af huset og bankede den 55-årige med en jernstang.

Efter at være blevet slået med jernstangen, gik den 55-årige hjem til sig selv, men vendte kort efter tilbage til adressen på Nørregade. Her blev han endnu en gang banket med jernstangen, og denne gang var det så alvorligt, at den 55-årige efterfølgende tog på skadestuen for at blive behandlet.

Ingen af de involverede parter har i første omgang sagt ret meget til politiet, der nu er gået i gang med en efterforskning af sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Debat

Debat: Udbetal hjælpepakkerne nu!

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce