Annonce
Basketball

Ved godt mod efter stort nederlag: - Der var ild i øjnene på spillerne

Der var atter kampgejst fra de hvidklædte Lemvig-spillere onsdag aften. Den har været væk i et stykke tid, bemærker holdets chefcoach. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Lemvigs basketdamer fik en smagsprøve på, hvad der venter dem i den første kvartfinale om ni dage. Det ligner en umulig mission, men coach Ivana Udovalieva er faktisk mindre bekymret, end hun var inden onsdagens svirper på 94-62.

Lemvig: Ivana Udovalieva er typen, der nægter at smide håndklædet i ringen.

Som chefcoach ser hun det som sin forpligtelse at holde hovedet højt og vise vejen for spillerne, selvom de netop har sørget for at ende sidst i tabellen efter grundspillet. Onsdag fornemmede hun igen en viljestyrke fra sine spillere, som hun har savnet i de seneste par kampe.

Derfor tog Ivana Udovalieva ikke det klare nederlag på 92-64 til de forsvarende mestre fra BK Amager så tungt.

- Alle syv spillere gjorde det fint, og der var ild i øjnene på dem. Vi var forberedte på, at Amager ville presse os hele tiden, og i nogle dele af kampen fik vi faktisk håndteret det ret fint, siger coachen, der ikke virker til at frygte den nærmeste fremtid.

Annonce

Kampen i tal

Lemvig Basket - BK Amager 62-94 (19-22) (20-27) (7-19) (16-26)

Dameligaen

Topscorere fra Lemvig: Madison Dackin 18, Rachel Kehoe 15, Kali Koenig 15.

Topscorere fra Amager: Ruth Sherrill 25, Elisabeth Brynaa Hansen 13, Tanita Latesha Allen 13.

For tidligt at afskrive

Som så mange gange før blev det en kamp, hvor modstanderne vandt rebound-kampen og hurtigt fik stjålet bolden, så snart muligheden bød sig.

Det er svært at forestille sig, at Lemvig overhovedet har en chance i kvartfinalerne. Men det er altså alt for tidligt at afskrive holdet, der sluttede grundspillet med 16 nederlag og to sejre, mener Ivana Udovalieva.

- Man ved aldrig med playoff-kampe. Vi har vist før, at vi kan slå gode hold, og vi har tænkt os at kæmpe for at gå videre. Jeg nægter at give op, for det ligger slet ikke til mig, konstaterer hun.

Coachen og resten af Lemvig-holdet spiller sin første kvartfinale kamp ud af tre mod BK Amager på udebane lørdag den 7. marts klokken 14.30.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Mette F. - Gradvis åbning af Danmark efter påske er sandsynlig men der går tid før samfundet er normalt igen

Annonce