Annonce
Erhverv

Vejdirektoratet underkendt: Nu kommer der alligevel en ny vej til Gimsinglundvej

Smilet er igen fundet frem hos Allan Bak. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Først sagde Vejdirektoratet nej. Nu siger Transportministeriet så, at Vejdirektoratet slet ikke har noget at sige i sagen.
Annonce

Struer: For lige godt en måned siden kunne vi fortælle, at Vejdirektoratet havde afvist Struer Kommunes ansøgning om at lave en direkte adgangsvej til Gimsinglundvej fra Drøwten i Struer.

Det klagede Struer Kommune over til Transportministeriet, som nu er kommet med et svar. Det oplyser Allan Bak, som i 2017 købte bygningen på Gimsinglundvej, der tidligere har været domicil for JM Møbler.

- Jeg var i sidste uge til møde med kommunaldirektøren og borgmesteren (i Struer, red.) angående vejen, fordi der ikke rigtig var nogen fremgang i situationen, fortæller Allan Bak og fortsætter:

- Vi sad faktisk og lavede en ny plan, som de ville følge op på og vende tilbage med i mandags. Det gjorde de ikke, men tirsdag klokken 14 fik jeg så beskeden om, at ministeriet har underkendt Vejdirektoratets beslutning.

Transportministeriet vurderer ifølge Allan Bak, at Struer Kommunes målinger er de rigtige, hvilket betyder, at den nye vej er mere end 100 meter fra en statsvej.

Det har været en alt for lang fødsel og frustrerende for alle parter, men nu får vi åbnet vejen ind fra den anden side og bliver sidestillet med for eksempel Fælledvej.

Allan Bak, ejer af bygning på Gimsinglundvej

Annonce

En glad mand

Og når den er det, behøver man ikke spørge Vejdirektoratet om lov til at etablere den.

Politiet er ifølge Allan Bak også blevet hørt i sagen, og vejen er nu banet for en ny vej.

- Nu skulle der ikke være noget til hinder for det. Al jorden til det er erhvervet, men det skal selvfølgelig i udbud, siger Allan Bak, der mildt sagt er en glad mand.

- Det har været en alt for lang fødsel og frustrerende for alle parter, men nu får vi åbnet vejen ind fra den anden side og bliver sidestillet med for eksempel Fælledvej. Kommunaldirektør Mads Gammelmark kan endnu ikke sige præcist, hvornår den nye vej vil stå færdig, men at snoren kan klippes om et halvt år, er ikke helt ved siden af, lyder det.

- Nu skal projektet lige kigges igennem, inden det skal i udbud, og vi skynder os alt det, vi kan, så det så hurtigt som muligt kan komme i udbud, siger Mads Gammelmark:

- Vi ved, at der er nogle, som godt kender til det, så jeg tror, at der er nogle, der vil reagere hurtigt, og alle væsentlige forhindringer er jo nu af vejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Uheldig bagspiller: Ham, der kunne have løst Aarhus-defensiven, var endnu engang tvunget på bænken

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Lemvig

Efterårsmarked er også aflyst

Annonce