Annonce
Holstebro

Vejvrede: Slog, sparkede og spyttede sig til ti sigtelser (Opdt.)

Arkivfoto

Holstebro: Præcist hvad, der udløste det, ved politiet ikke.

Men omkring klokken 22 lørdag aften træder en vred, 27-årig kvinde fra Ringkøbing-Skjern ud af sin bil på Herningvej og går over til en anden bil, hvori der sidder en 39-årig mand og 37-årig kvinde fra Holstebro.

- Hun går op på siden af bilen og slår kvinden i ansigtet igennem det åbne vindue, og hun slår også ud efter manden, oplyser Simon Skelkjær, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Da politiet ankommer til stedet, løber begge parter rundt udenfor. Den 27-årige kvinde synes tilsyneladende ikke om politiets ankomst, for hun sparker ud efter en af dem, og bliver anholdt i den forbindelse.

Hun bliver dog ikke mere rolig af at blive sat ind i patruljevognen. For her begynder hun at spytte efter en politimand og rammer vedkommende i ansigtet.

- Hun har intet kørekort, og hun var påvirket af både alkohol og narko. Og så førte hun trusler mod politiet - "jeg finder ud af, hvor du bor," for eksempel, siger Simon Skelkjær.

Kvinden står overfor i alt ti sigtelser, og hun blev afhørt i løbet af søndagen. Og nu er den 27-årige kvinde blevet løsladt igen, oplyser Lilian Jensen fra lokalpolitiet i Holstebro.

- Hun blev løsladt, da hun blev ædru igen. Det er rigtig mange sigtelser, men det er ikke noget, vi kan fremstille hende på. Hun får en afregning på et tidspunkt, fortæller Lilian Jensen.

Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

300 elever dystede i skolebasket

Annonce