Holstebro

Velbesøgt festival erkender nederlag til Sting - og dog

- Det er nok også godt, at det er os, Sting rammer, og ikke Rock i Holstebro eller 90'er-festen, for så vil der nok komme ramaskrig, siger Michael R. Sørensen (til venstre) om Sting (til højre). Foto: Johan Gadegaard/Scanpix

Vi har netop "Fields of Gold" hos os og måske gratis øl og vand - hvis nogen gider sponsorere os - siger formand for gratisfestivalen Udkantsrock, der foregår den samme weekend, hvor Sting besøger Holstebro.

Sir-Lyngbjerg: Er der en festival, det har spillet for, så er det Udkantsrock i Sir Lyngbjerg. Konceptet med en gratis festival i skoven er på kort tid blevet så populær, at 1000 mennesker i år dukkede op.

Næste år må Udkantsrock kæmpe med Sting om folks opmærksomhed.

- Selv om vi nok ikke når det samme antal i 2019, når Musikteatret nu byder ind med verdensstjernen Sting, så vælger vi ikke at finde en anden dato for den sjette udgave af Udkantsrock, siger formand Michael Reinicke Sørensen, der vælger at glæde sig over, at et stort musiknavn kommer til området.

- Det piver vi ikke over. Vi kan jo på ingen måde konkurrere med Musikteatret - med en gratisfestival som har fået en underskudsgaranti på 5000 kroner af Holstebro Kommune. Men vi har netop "Fields of Gold" i Sir Lyngbjerg, som Sting synger om, og vi byder på et meget andet produkt med blandt andet fokus på børnefamilier, siger formanden.

Selvom festivalen erkender, at den kan nok får svært ved at sætte en ny publikumsrekord - foruden Sting-koncerten den 21. juni planlægger Musikteatret Holstebro endnu en udendørskoncert den efterfølgende dag - så melder Udkantsrock sig klar til at tage kampen op.

- Det kan være, vi vælger at tilbyde gratis øl og vand hele fredagen, til de folk, som ikke skal til Sting. Hvis et bryggeri gider sponsorere os, tilføjer Michael Reinicke Sørensen med et smil.

0/0
Annonce
Kultur

Lokal sanger med på Grand Prix-holdet: En kæmpestor oplevelse

Erhverv

Frituregryde skød stikflammer i køkkenet: Hvad gør man så med et fyldt hotel og 168 bryllupsgæster?

Holstebro

To heste aflivet ved Ringvejen: Ikke den frygtede hesteherpes

Holstebro For abonnenter

Nekrolog: En anstændig kvinde skulle jo lære at holde hus

Holstebro

Ulveangreb har kostet vestjysk fåreavler 200 får

Kultur

Sub Festivalen er i gang: - I Holstebro er det sgu cool at være frivillig

Annonce