Annonce
Lemvig

Nyt navn og nye lokaler: Kø foran Wunderwear by Vendelbo

Indehaveren af Wunderwear by Vendelbo, Karina Vendelbo (i midten), er glad for at have fået mere plads, så de mange varer kan præsenteres på en god måde. Foto: Allan Damgaard
Der var kø foran butikken, da Karina Vendelbo fredag slog dørene op til sin nye butik, Wunderwear by Vendelbo, der er flyttet fra Østergade til Vestergade i Lemvig.
Annonce

Lemvig: - Det er vemodigt at forlade Østergade, hvor vi havde et godt naboskab med de andre butikker. Men det er også meget spændende at rykke ind i disse nyrenoverede lokaler, hvor vi har fået mere plads og dermed bedre kan præsentere varerne på en god måde, siger indehaveren af lingeri- og tøjforretningen Wunderwear by Vendelbo, Karina Vendelbo.

Hendes mor, Birthe Vendelbo, grundlagde Hos Vendelbo tilbage i 1979, og butikken lå i 32 år på den nu forhenværende placering i Østergade i Lemvig. Nu er den rykket til Vestergade - dér, hvor Butik Helle tidligere lå.

Fredag den 1. november kunne Karina Vendelbo og hendes medarbejdere så åbne i de nye omgivelser.

- Det har været en rigtig god start. Der var kø foran butikken, da vi åbnede, og der har været et stort rykind af kunder, sagde Karina Vendelbo fredag sidst på formiddagen i en kort pause mellem de mange ekspeditioner.

Vendelbo - som butikken hed før skiftet til den nye adresse - havde lukket i fire dage i forbindelse med flytningen.

- Det har været en hektisk periode med flytningen og renoveringen af de nye lokaler. Vi er rigtig glade for resultatet og for at være kommet så langt i processen, sagde Karina Vendelbo.

Hun har benyttet flytningen til at blive en del af kæden Wunderwear, og det er baggrunden for det nye butiksnavn. Der er 36 Wunderwear-butikker på landsplan.

- En af fordelene ved Wunderwear er, at vi nu kan tilbyde en landsdækkende bytteservice, sagde Karina Vendelbo.

Åbningen på den nye adresse betød også et nyt kassesystem for Karina Vendelbo og hendes medarbejdere, og Wunderwear havde sendt en medarbejder for at yde lidt teknisk assistance til det nye system.

Annonce
Annonce
Vestjylland

Livreddere gør op med myte

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Der var den forsvundne flise

Lemvig

Brand i udhus i Thyborøn

Lemvig

14-årig død efter ulykke

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Lemvig

Fire sigtelser til knallertkører

Annonce