Annonce
Struer

Venstreformand ser frem til duellerne med John

Mads Jakobsen (V) ønsker John Christoffersen tillykke med valget som borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Struer Kommune. Han ser samtidig frem til duellerne med John Christoffersen under den kommende valgkamp. Foto: Morten Stricker
Mads Jakobsen (V) ønsker John Christoffersen tillykke, men forsikrer samtidig, at han vil gøre alt, hvad han kan, for, at John Christoffersen aldrig når helt i mål og bliver ny borgmester i Struer
Annonce

Struer: Venstres gruppeformand i byrådet, Mads Jakobsen, ønsker John Christoffersen tillykke med valget som ny borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Struer Kommune.

Men han har ingen kommentarer til, om valget af John Christoffersen vil gøre det nemmere for Venstre at generobre borgmesterposten i Struer Kommune, når Niels Viggo Lynghøj trækker sig som spidskandidat for socialdemokraterne.

- John kommer jo ind i kampen om borgmesterposten til november med masser af erfaring, og han har været en del af kommunalpolitik på både Thyholm og i Struer, så længe jeg kan huske, konstaterer Mads Jakobsen.


Vi snakker altid fint sammen efter en diskussion, så på den måde skal det nok komme til at fungere,

Mads Jakobsen (V), gruppeformand og Venstres borgmesterkandidat i Struer Kommune


- Der udstråler en vis jovialitet omkring John, og jeg ser frem til samarbejdet med ham. Men der skal selvfølgelig ikke herske tvivl om, at jeg vil gøre, hvad jeg kan for, at han ikke bliver borgmester, understreger Mads Jakobsen om udsigten til at få en kendt modstander på podiet, når de i løbet af den kommende valgkamp skal duellere på argumenter om at indtage borgmesterkontoret 1. januar 2022.

- Uanset hvordan det ender, så er det vigtigt, at vi får etableret et samarbejdende byråd. Det bruger jeg faktisk rigtig meget energi på, og John er god at være uenig med. Vi snakker altid fint sammen efter en debat, så på den måde skal det nok komme til at fungere, siger Mads Jakobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce