Debat

Venter på borgermøde. Hemmeligheden Østhavnen

Kilmatorium skal da have plads, mener læserbrevsskribenten. Modelfoto

Debat: Lemvig Kommune har nu sendt lokalplan for Østhavnen i høring. Der hersker nok ikke stor uenighed om at det p.t. er Lemvigs mest attraktive grund.

Derfor er det med stor undren, at der nu også skal opføres et garageanlæg på grunden. Når man bygger et klimatorium så dyrt og flot, kræver den lys og luft omkring sig. Nu vil man så plastre dele af den til med garager - med byggefelt næsten fra fjorden og til Teglgårdsvej. Et sådant garageanlæg kan jo sagtens etableres i et industrikvarter, med den teknologi der findes i dag, uden problemer. Tusindvis af virksomheder bor på forskellige adresser-byer og lande.

Med et fuldt udbygget klimatorium er pladsen ikke for stort i forvejen, når der også skal være arealer til aktiviteter til børn og turister, p-pladser til skaterpark, klimatorium samt busparkering og vendearealer til lastbiler.

At bygge garager på Østhavnen vil svare til, at der i København kom en person med en pose millioner af andres penge til et projekt, og derefter fik lov at opføre garager på Kongens Nytorv.

Vi er for længe siden blevet lovet et borgermøde omkring arealet. Jeg tror, at mange venter spændt på invitationen, og lad os så få mere åbenhed omkring projektet.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kursændring: Nu må Claudis Have godt servere alkohol

Lemvig

Hvem skal være årets frivillige

Holstebro For abonnenter

I klemme hos Vestforsyning: Beboere skal betale 108.000 kroner for nye vand- og varmerør

Kultur

Her har man ikke mærket til truslen fra computeren

Læserbrev

Erhverv. Skab balance både i virksomheden og for medarbejderen

Debat: Søvn er godt. Og den rigtige søvn er endnu bedre, for søvn er afgørende for vores trivsel, overskud og restitution. Det har vi brug for, hvis vi skal gøre det godt både i privatlivet og på arbejde. Det er på den baggrund, at vi nu oplever, at nogle virksomheder er begyndt med at tilbyde sine ansatte behandling for søvnproblemer. Er det at gå for tæt på? Overskrider arbejdsgiveren her en grænse? Det er arbejdsgiveren, der sætter rammerne for arbejdet, og det er faktisk en ledelsesret at stille krav til medarbejderens opgaveløsning og i øvrigt også adfærd. Det er en del af kontrakten. Lederen tegner så at sige spillebanen, og hvis medarbejderen spiller udenfor, er der ingen tvivl om, at lederen både kan og skal sætte ind. Til gavn for virksomheden, kollegaer og for medarbejderen selv. Hvis en medarbejder for eksempel sover på arbejdet, er det jo ikke godt. Hvis medarbejderens mangel på søvn går ud over det job, man er ansat til eller afstedkommer dårlig adfærd, så er det heller ikke godt. Så skal arbejdsgiveren selvfølgelig sætte ind. Men alt hvad der foregår udenfor spillebanen, kan arbejdsgiveren ikke blande sig i. Så det er ikke søvnen, lederen skal tage fat i, men den adfærd, som søvnmangel kan medføre. Arbejdsgiveren har naturligvis et ansvar for at skabe gode rammer for medarbejderen på arbejdspladsen. Men det betyder på ingen måde, at man som virksomhed skal være ligeglad med medarbejderens trivsel eller sundhedstilstand udenfor arbejdet. For tingene hænger jo sammen. Vi er hele mennesker og det er jo ikke sådan, at vi transformerer os til et andet menneske, når vi går på job. Vores privatliv påvirker vores arbejdsliv, ligesom vores arbejdsliv påvirker vores privatliv. Når virksomhederne sætter fokus på balance i hele livet, er det jo både af omsorg for medarbejderne og til gavn for virksomheden. Når virksomheder tilbyder ansatte med søvnproblemer hjælp, så er det tilbud, som kan hjælpe dem med at føle sig bedre tilpas både privat og på arbejdet. Det er en fordel for den enkelte og til gavn for alles balance.

Lemvig

35 kilometer gravearbejde med spændende fund er snart afsluttet

Struer For abonnenter

Finn fik flænset sin elskede Alfa Romeo på sin fødselsdag

Lemvig

Plads til flere blomster: - Det må gerne være visuelt dejligt at se på

Annonce