Annonce
Kultur

Verdensholdet udskyder besøg i Lemvig

DGI's Verdenshold dropper en planlagt opvisning i Lemvig i efteråret. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Verdensholdet skulle have været til Lemvig 15. september, men årets turne er udskudt et år
Annonce

Lemvig: DGI Verdensholdet dropper deres besøg i Lemvig, som ellers var planlagt til 15. september. Besøget skulle have været en del af den indledende danmarksturne, der var opvarmningen til en syv måneder lang rejse verden rundt for at promovere dansk gymnastik.

Men Verdensholdet har på grund af coronakrisen besluttet at årets turne bliver udskudt et år. Og dermed bliver efterårets opvisning i Lemvig også udskudt i et år, skriver DGI i en pressemeddelelse.

- Vi har vendt og drejet enhver sten for at finde muligheder og alternative veje for at få projektet til at lykkes i år, men tiden lige nu er en anden. Vi har alle mærket det herhjemme, og det gør de også i store dele af verden. De sidste par uger er vi løbende blevet opdateret på situationen ude i verden for at finde ud af, hvordan udsigterne til holdets besøg ser ud. Der har været møder med ambassader, udenrigsministeriet og mange flere. Anbefalingerne er entydige og ikke længere til at tage fejl af. Turen skal udsættes et år, skriver DGI Verdensholdet i pressemeddelelsen.

Både i 2016 og 2018 var DGI Verdensholdet også på besøg i Lemvig Idræts- og Kulturcenter som en del af den danske opvarmningsturne før holdet drog ud i verden. Begge gange kunne arrangørerne melde alt udsolgt til opvisningen.

Årets turne skulle have bragt DGI Verdensholdet til Tanzania, Uganda, Kenya, Sydkorea, Malaysia, Borneo, Australien, Brasilien, Costa Rica, USA samt en lang række europæiske lande inden holdet ville have sagt farvel med en opvisning ved Landsstævnet i Svendborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce