Annonce
Navne

Verdensmester og restaurant støtter handicap-håndbold

Hver gang Restaurant Sprød sælger "Verdens bedste Bramming", går ti kroner til håndboldholdet, "Special Olympic". Foto: TTH Holstebro
Der er en ny pizza på menukortet hos Sprød.

Holstebro: En ny pizza pryder nu menukortet på Restaurant Sprød. Tanken er, at pizzaen, "Verdens bedste Bramming", både skal være god for smagsløgene og for samvittigheden.

For hver solgte pizza går der nemlig ti kroner til håndboldholdet, "Special Olympic", der træner håndbold for udviklingshæmmede. Bag holdet står frivillige ledere fra Holstebro Håndbold og TTH Holstebro.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Idéen om en Bramming-pizza kom i kølvandet på Magnus Brammings VM-guldmedalje med landsholdet i januar.

Kort efter sin hjemkomst til Danmark var håndboldprofilen på besøg hos Restaurant Sprød, hvor han sammensatte sin favoritpizza til menukortet.

- Da Special Olympic-holdet har givet en flot og trofast opbakning til ligaholdet i al den tid, jeg har været her, synes jeg, det er fortjent med ekstra opbakning til holdets aktiviteter, siger Magnus Bramming og fortsætter:

- I denne tid med restriktioner er der brug for ekstra midler til at få holdene i gang igen og fastholde dem med spændende aktiviteter. Derfor håber jeg, der bliver solgt rigtig mange pizzaer.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Lemvig

Dantrafo kom godt ud af 2020

Annonce