x
Annonce
Mærkedage

Vestforsyning henter ny direktør med sort bælte i karate

Med skiftet skal Christian Hagelskjær lede en virksomhed med næsten dobbelt så stor omsætning. Arkivfoto.
52-årige Christian Hagelskjær skal stå i spidsen for Vestforsyning. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør for Energi Viborg.

Holstebro: Vestforsyning får den 15. august i år ny administrerende direktør.

Det bliver den 52-årige Christian Hagelskjær, der bor i Løgstrup nordvest for Viborg. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør for Energi Viborg, oplyser Vestforsyning i en pressemeddelelse.

Med skiftet skal Christian Hagelskjær lede en virksomhed med næsten dobbelt så stor omsætning.

Christian Hagelskjær har været ansat i selskabet i Viborg i 23 år, først som driftsleder på byens kraftvarmeværk og siden 2008 som administrerende direktør.

- Jeg får i Holstebro nye opgaver med aktiviteter, som ikke findes hos min nuværende arbejdsgiver. Vestforsyning driver blandt andet et affaldsforbrændingsanlæg og et biogasanlæg, siger Christian Hagelskjæri pressemeddelelsen.

Vestforsyning modtog 42 ansøgninger til jobbet, og selskabets bestyrelsesformand, Nils Ulrik Nielsen, siger, at feltet har været stærkt.

- Men i sidste runde havde ansættelsesudvalget kun samtale med Christian Hagelskjær. Den bekræftede, at vi har fundet en meget kompetent ny administrerende direktør, fortæller Nils Ulrik Nielsen.

- Vi er sikre på, at vi har fundet den rette person til at videreføre den strategi, som bestyrelsen lagde i fjor. Den indebærer blandt andet, at Vestforsyning skal give forbrugerne stabile og konkurrencedygtige priser, siger Nils Ulrik Nielsen.

Den nye direktør for Vestforsyning er opvokset i Tjørring ved Herning. Derefter rejste han til Svendborg for at uddanne sig til maskinmester. Gennem en række år sejlede han i rederiet A.P. Møller.

I 1992 begyndte Christian Hagelskjær sin karriere i energibranchen. Det var som først arbejdsleder og siden driftsleder i varmeforsyningen ved Herning Kommunale Værker.

I Viborg har han som noget af det seneste været med til at skaffe it-giganten Apple’s datacenter til kommunen.

I sin fritid dyrker Christian Hagelskjær karate, blandt andet sammen med sin yngste datter på 20 år, der holder sabbatår. Han opnåede i fjor det sorte bælte i kampsporten. Den ældste datter på 24 år læser sociologi.

Stillingen som administrerende direktør for Vestforsyning blev ledig, efter at Jørn Zielke har opsagt sin stilling for at tiltræde et nyt job. Han forlader selskabet 31. maj.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Medarbejdere går 20 procent ned i løn

Danmark

Virusekspert: Derfor er omstridt hestestævne den mest sandsynlige årsag til storsmitte i Herning

Annonce