Annonce
Navne

Vestjyllands Andel opruster på grise- og hestefoderområdet

Morten Sloth Pedersen. Pressefoto
To nyansættelser i grovvareselskabet her i slutningen af året.

Vestjylland: Vestjyllands Andel oplever fortsat øget vækst i kerneforretningen, hvor blandt andet efterspørgslen efter grisefoder er stærkt stigende, skriver grovvareselskabet i en pressemeddelelse. Som en konsekvens heraf opruster man inden for salg- og rådgivning og har senest ansat Morten Sloth Pedersen som ny produktkonsulent i grisefodergruppen.

Også på hestefoderområdet har Vestjyllands Andel ambitioner om at skabe øget salg. Dette førte i oktober måned til overtagelsen af hestebrandet Duvil, og med ansættelsen af Nina Lauridsen som ny produktkonsulent i hestefodergruppen bliver der lagt yderligere lag på dén del af forretningen.

Vestjyllands Andel oplever fortsat øget vækst i kerneforretningen, hvor blandt andet efterspørgslen efter grisefoder er stærkt stigende.

Morten Sloth Pedersen blev pr. 1. oktober ansat som produktkonsulent i Vestjyllands Andel. Hans primære ansvarsområder er kundesalg af og rådgivning om grisefoder med fokus på hjemmeblandere. Morten er oprindeligt uddannet landbrugstekniker fra Nordisk Landbrugs Akademi i Odense og var efterfølgende selvstændig griseproducent med søer og slagtegrise. Dernæst blev han ansat i Danish Agro med fokus på salg af grisefoder, råvarer, gødning, planteværn med mere og siden i indkøbsforeningen 3S A/S, hvor han varetog salg af mælkeerstatning og mælkekop-anlæg til smågrise. Senest har Morten Sloth Pedersen været ansat i Nutrimin, hvor hans fokusområder har været optimering af foderrecepter og salg af mineraler, koncentrater, mælkeerstatning med mere. Disse kompetencer vil fremadrettet komme Vestjyllands Andels kunder og medlemmer tilgode.

Annonce
Nina Lauridsen. Pressefoto

Nina Lauridsen blev pr. 8. november ansat som produktkonsulent i Vestjyllands Andel. Hendes primære ansvarsområde er at etablere et forhandlernetværk, der skal sælge Vestjyllands Andels hestefodersortiment og andre produkter til hobbysegmentet. Nina er oprindeligt uddannet landmand og kommer senest fra en stilling som ansvarlig for salget af hestefoderproduktet Horselux for Miljøfoder, hvor hun var ansat i 11 år. Hun har beskæftiget sig med heste igennem hele sit liv som både stævnerytter og avler af dressurheste.

Annonce
Sport For abonnenter

Et kig ind i superligaklubbernes akademier: 13 vestjyske talenter står på spring til superligaen

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Søger løbende nye folk: Euro Industries har vokseværk

Sport For abonnenter

Slutspurt hjalp: Mange spillere vil med til indendørs fodboldturnering

Lemvig

Nu kan du blive coronavaccineret i Thyborøn

Lemvig

Nørre Nissum-pige blandt udstillerne på Museet for Religiøs Kunst: Dejligt at være tilbage

Kommuner tør ikke bygge vindmøller: V og K vil have Folketinget på banen

Holstebro For abonnenter

Gigt-patienten Per: At skulle vente fra august til februar på en undersøgelse - inden jeg overhovedet kommer videre til operationskøen - er helt skørt

Markedet for plantebaserede fødevarer skal vindes på smag: Plantekompagniet etablerer produktion for at kunne udvikle nye produkter

Navne For abonnenter

På denne måde burde alle forlade denne jord: ALS-ramte Knud-Erik Dam sagde tre ord, og tog så afsked med livet

Holstebro

Agnes og Esther uddeler p-bøder... som bilister bliver glade for

Dall: Messerschmidt skal æde skovsneglen

Lemvig

Nye kandidater til Lemvig Prisen og opbakning til allerede foreslåede kandidater

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Bananen rådner videre, og vi er nødt til at tale om det

Vestjylland

Spurgt på gaden: Påvirker de stigende el-, benzin- og varmepriser din hverdag?

Annonce