Annonce
Lemvig

Vestjysk Bank i Lemvig: Vi vil stadig være her

Afdelingsdirektør Henrik Klejnstrup Sørensen (tv) og privatkundechef Palle Haahr Kragh, Vestjysk Bank, Lemvig: Vi fortsætter med det samme engagement i Lemvig efter fusionen. Der vil fortsat være 20 medarbejdere på Torvet, som tager sig af privat- og erhvervskunder. Foto: Lars Kamstrup
Vestjysk Bank i Lemvig bliver mødt af den misforståelse, at banken lukker i Lemvig, fordi hovedsædet flytter - vi forbliver de samme 20 medarbejdere med de samme kompetencer som hidtil, siger afdelingsdirektøren

Lemvig: - Vi er her stadigvæk. Og med akkurat samme styrke som før.

Afdelingsdirektør i Vestjysk Bank i Lemvig, Henrik Klejnstrup Sørensen, og privatkundechef Palle Haahr Kragh er mødt med den misforståelse, at flytningen af Vestjysk Banks hovedsæde fra Lemvig til Herning skulle betyde, at banken lukker helt ned i Lemvig.

- Det er jo slet ikke tilfældet. Tværtimod. Lemvig-afdelingen fortsætter som før. Der er akkurat det samme antal medarbejdere, nemlig 20, til at tage sig af kunderne i Lemvig-området, og vi har akkurat de samme opgaver som før fusionen med Den Jyske Sparekasse, slår Henrik Klejnstrup Sørensen fast.

De 80 medarbejdere fra hovedsædet, som står til at skifte arbejdsplads, har til daglig ikke haft kontakt til kunderne i Lemvig. De har betjent samtlige afdelinger i Vestjysk Bank, og den opgave vil medarbejderne her fortsætte med, selv om de får anden arbejdsadresse. Men flytningen har altså ingen betydning for betjeningen af privat- og erhvervskunder i Lemvig.

Annonce

Får et stærkere bagland

- Vi vil  komme til at savne, at vi har haft kollegaer i huset, og at det selvfølgelig er ærgerligt for Lemvig Kommune, at der flytter arbejdspladser. Men dybest set er vi i Lemvig-afdelingen tilfreds med fusionen, fordi den giver os et endnu stærkere bagland, som er så vigtigt i en tid med hård konkurrence i finansverdenen. Vi kommer til at stå meget stærkere i fremtiden til fordel for vore kunder, siger afdelingsdirektøren.

Han tilføjer, at det lokalt betyder det samme i Thyborøn. Her sker ingen ændringer, da det er en selvstændig afdeling, som med sine 10 medarbejdere vil arbejde som hidtil.


Vestjysk Bank mener det alvorligt, når vi vil være Danmarks største lokalbank. Filialer som den her i Lemvig vil stå styrket

Henrik Klejnstrup Sørensen, afdelingsdirektør, Vestjysk Bank i Lemvig


- Vi har de samme kompetencer, som vi har haft hele tiden, så kunderne vil ikke mærke nogen forskel på det område. Det er de samme 20 medarbejdere, som alle i øvrigt bor her i kommunen. Man vil finde os det samme sted, som vi har været hele tiden i stueetagen på Torvet. Det er hovedsædet, som har optaget de øvrige etager, som skal flytte, og hvor der skal findes en løsning på, hvad der skal være der, når vore folk på et tidspunkt er samlet i det nye hovedsæde i Herning.

Annonce

Vi mener det alvorligt

- Vestjysk Bank mener det alvorligt, når vi vil være Danmarks største lokalbank. Filialer som den her i Lemvig vil stå styrket, og Den Jyske Sparekasse er drevet efter de samme principper som Vestjysk Bank, nemlig at vi vil lokalområdet. I Lemvig vil vi fortsat støtte det lokale kulturelle liv samt foreninger og andre, som vi har gjort hele tiden. Det vil der  ikke blive skruet ned på efter fusionen, lover den lokale ledelse for Vestjysk Bank.

Henrik Klejnstrup Sørensen understreger, at Vestjysk Bank fortsat er markant til stede i Lemvig, selv om hovedsædet flytter næste år.

- Vi er stadig flere medarbejdere i Vestjysk Bank i Lemvig end de øvrige af byens pengeinstitutter tilsammen, og jeg håber, vi kan fjerne den misforståelse, der desværre er opstået hos en del mennesker, at vi skulle være på vej ud af byen. Det er vi bestemt ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Hvem skal aflive en hval på stranden?

Lemvig

Kæmpede for at redde strandet delfin

Lemvig

Ny præst med respekt for traditionerne

Annonce