Annonce
Lemvig

Redaktøren anbefaler: Vestjysk Bank og de nedgravede mink

Lederfoto fra Lokalredaktør Lars Kamstrup.
Annonce

Det blev en uge, hvor Vestjysk Bank trak de store overskrifter ved at fusionere og specielt ved at beslutte, at hovedsædet skal flyttes fra Lemvig til Herning.

Og så var der de nedgravede mink, de rudviklede sig til en vaskeægte skandale. Fik du det hele med. Det og så meget andet, der skete i denne uge

Bankens hovedsæde flytter

Jan Ulsø Madsen, direktør for Vestjysk Bank, som nu flytter sit hovedsæde.. Arkivfoto: Ole Mortensen.

Den triste nyhed for lemvig i denne uge var, at Vestjysk Bank flytter sit hovedsæde til Herning. Banken fusionerer med Den jyske Sparekasse i Grindsted, og derfor er der valgt et nyt hjemsted for hovedsædet. 80 arbejdspladser forsvinder.

Kun 20 medarbejdere bliver tilbage - og hvad den store bygning

Hvad skal der ske med bankbygningen. Arkivfoto: Ole Mortensen.

På Torvet i Lemvig ligger Vestjysk Banks hovedsæde. Næste år vil der kun være 20 medarbejdere tilbage Hvad skal der ske med bygningen. Måske skal den sælges, siger direktør Jan Ulsø Madsen.

William overlevede fald fra tag

William Tange kom ud for en forfærdelig ulykke. Privatfoto

William Tange, der er søn af Kurt og byrådsmedlem Michelle Welle Tange fra Thyborøn, klatrede i kådhed op på taget af en bygning i Den gamle By i Århus. Det gik helt galt. Han styrtede ned  og blev livsfarligt kvæstet. Men han kæmpede sig igennem og rejste sig fra sygesengen. Læs hans beretning her.

De nedgravede mink

Tusindvis af aflivede mink bliver begravet ved Jydske Dragonregiments øvelsesterræn ved Nørre Felding tæt ved Holstebro. Foto: Morten Stricker

Og så er der historierne om de nedgravede mink, der har udviklet sig til en ren skandale. Her fortæller vi om, at de er gravet ned i et område med drikkevand. Klik dig videre til endnu flere historier.

Vild uenighed om lokalplan

Det gamle hus skal rives ned for at give plads til nyt. Arkivfoto

Så er der lokalplanen for nye byggegrunde på Tannebækvej, som har udviklet sig til det rene skænderi i byrådet, fordi Venstre nu vil tillade en plan med punkter, som der tidligere var enighed om, at sådan skulle det ikke være. Har man lov til at blive klogere, eller skal ejeren bare blive ved? Læs her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Opbakning til Høfde 42-kæmperne

Annonce