Annonce
Læserbrev

Vestkyst-sommerhuse. Lad nu tyskerne komme - der er plads nok

Annonce

Debat: Så lad dog de tyskere, der har bestilt et sommerhus, holde deres ferie i Danmark.

Ganske vist bor jeg i Holstebro, men har også et fritidshus i Fjaltring. Og for en god ordens skyld, så udlejer jeg ikke huset.

Men jeg kan se, at en nedlukning uden vore gæster, fra især Tyskland, vil få store konsekvenser for lokalsamfundene langs kysten. Det område, som nogle igennem flere år har været kaldt ”udkants Danmark”. En betegnelse, som centraladministrationen i København virkelig vil få landsdelen til at leve op til, hvis vi skal igennem en sommer uden levebrød til en stor del af befolkningen her.

Hvem tror, at en tysk familie, der bor i nogle af de dyre sommerhuse, vil opsøge egnens aktiviteter, mere end de danskere, der i forvejen er her?

Når jeg i TV ser billeder fra vores hovedstad, kan jeg da se, at her tager man ikke forsamlingsforbuddet så nøje længere. Og uanset om man lader de tyskere, der har booket deres sommerhus her, komme ind, så vil vi aldrig komme til at opleve en så koncentreret forsamling, som vi ser der ovre fra.

Selvfølgelig skal det være sundhedsmæssig forsvarligt, men her skal der virkelig komme mange, hvis der ikke er frisk luft og plads nok til all,e der vil gæste vores skønne landsdel, - også naboer fra syd og nord.

Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Bil ramte motorcyklist

Annonce